Live messenger 3600 slide ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Live messenger 3600 slide ?
merhaba arkadaslar.3600 slide kullaniyorum.telefonu birkac ay önce garantiye göndermiştim.döndügünde baktimki içinde windows live messenger uygulaması yüklenmiş.
ilk başta birkaç sıkıntı çıkardı "sunucu sertifikasının süresi doldu" gibi vb. sıkıntılar çıkardı ama halletmiştim.
şöyle halletmiştim:
maxicep'den internet erişim noktası ayarlarına bakmıştım ve aynen uygulamıştım düzelmişti ve kullaniyordum.
ancak birkac hafta önce ne olduysa yine sorun cikti.tam emin degilim ama 3600 slide için güncellestirme vardı.onu yükledigimde cıktı galiba sorun.ama tam emin degilim.ondan öncede çıkmış ve onu gidermek için güncelleme yapmis olabilirim.

şimdi "windows live messenger" "mesajlar" menüsünde bulunuyor.
Sürüm:1.0.0830.163 Microsoft (C) 2008 microsoft corporation

destek içinupport.live.com

bilgileri bulunuyor "yardim" a girdigimde.

YAşadığım sıkıntı "sözleşme" ekrandayken "sonraki" dügmesine bastıgımda "SUNUCU SERTİFİKASININ SÜRESİ DOLDU.BU SAATİNİZİN YANLIŞ AYARLANMASINDAN KAYNAKLANMIŞ OLABİLİR" hatası veriyor.oysa saat yada tarihte hiçbir sorun yok.güncellenmiş hali ve dogru.ama ben 2007 yaptim tarihi yinede olmadi.yani bitmedi sorun.

bu sorun neyden kaynaklanıyor,ayarlarım nasıl olmalı (turkcell kullanıcısıyım) ve bu sıkıntıyı nasıl aşabilirim msn'yi kullanabilirim.lütfen yardimci olunuz şimdiden tşkler

Merhaba. Aynı problem bende de oluştu. Nokia 3600 slide kullanıyorum. telefon yazılımını biraz önce 6.26 versiyondan 7.23 versiyona yükselttim. Yedeklerimi geri yükledim. Internet bağlantım var, sitelere girebiliyorum. Her şey normal. Fakat windows live messenger yukarıda tarif edilen mesajların aynısını veriyor. Tarih formatlarını değiştirerek denedim fakat bir sonuç elde edemedim. Çözümü bilen/bulan olunca yazarsa sevinirim. Teşekkürler.

dxFa

Üye
maxicep'den internet erişim noktası ayarlarına bakmıştım ve aynen uygulamıştım düzelmişti ve kullaniyordum. <<< bunu nasıl yaptıgını bana ayrıntılı bır sekılde yazarmısn :S lutfen cok ıhtıyacım var :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...