doctorrr Üye Oğuzhan' Alıntı: anadolu sözde izmirin en iyi okullarından biri pöööh Genişletmek için tıkla ... bende aynı dertten muzdaripim n'apalım işte bizdede öğretmenler odasına gir sanırsın huzur evi
Oğuzhan' Alıntı: anadolu sözde izmirin en iyi okullarından biri pöööh Genişletmek için tıkla ... bende aynı dertten muzdaripim n'apalım işte bizdede öğretmenler odasına gir sanırsın huzur evi
Oğuzhan Üye .Doktor' Alıntı: bende aynı dertten muzdaripim n'apalım işte bizdede öğretmenler odasına gir sanırsın huzur evi Genişletmek için tıkla ... bayramlarda ziyaret edin alıştım artık çok takmıyorum ben herkesle kolay kaynaşamadığın için okulumu değiştirmek istemiyoeum yoksa daha müthiş bir okul var da 2 sene dayancam artık son sene okula uğranmıyo zaten doğru düzgün
.Doktor' Alıntı: bende aynı dertten muzdaripim n'apalım işte bizdede öğretmenler odasına gir sanırsın huzur evi Genişletmek için tıkla ... bayramlarda ziyaret edin alıştım artık çok takmıyorum ben herkesle kolay kaynaşamadığın için okulumu değiştirmek istemiyoeum yoksa daha müthiş bir okul var da 2 sene dayancam artık son sene okula uğranmıyo zaten doğru düzgün
Oğuzhan Üye MrTech' Alıntı: Teşekkür Ederim Yunuzum Dohtorum Canum Benim @OGuZHaN - Bosver Genişletmek için tıkla ... Alıştım artık sıkıcam biraz daha dişimi kurtulacam
MrTech' Alıntı: Teşekkür Ederim Yunuzum Dohtorum Canum Benim @OGuZHaN - Bosver Genişletmek için tıkla ... Alıştım artık sıkıcam biraz daha dişimi kurtulacam
MrTech Üye Konu Sahibi Oğuzhan' Alıntı: Alıştım artık sıkıcam biraz daha dişimi kurtulacam Genişletmek için tıkla ... Bi Laf Var.Sıkma Tatlı Canını DıtDıtDırımRım
Oğuzhan' Alıntı: Alıştım artık sıkıcam biraz daha dişimi kurtulacam Genişletmek için tıkla ... Bi Laf Var.Sıkma Tatlı Canını DıtDıtDırımRım
tempestshine Üye Bende dün liseye gidip seçmeli ders seçtim.kıyafetlerimi falan da aldık.Çok pis heyecen sardı beni hayırlı olsun liseli kardeşim - - - Eklendi - - - .Doktor' Alıntı: bende aynı dertten muzdaripim n'apalım işte bizdede öğretmenler odasına gir sanırsın huzur evi Genişletmek için tıkla ... bu çok iyiydi
Bende dün liseye gidip seçmeli ders seçtim.kıyafetlerimi falan da aldık.Çok pis heyecen sardı beni hayırlı olsun liseli kardeşim - - - Eklendi - - - .Doktor' Alıntı: bende aynı dertten muzdaripim n'apalım işte bizdede öğretmenler odasına gir sanırsın huzur evi Genişletmek için tıkla ... bu çok iyiydi
MrTech Üye Konu Sahibi tempestshine' Alıntı: Bende dün liseye gidip seçmeli ders seçtim.kıyafetlerimi falan da aldık.Çok pis heyecen sardı beni hayırlı olsun liseli kardeşim - - - Eklendi - - - bu çok iyiydi Genişletmek için tıkla ... Saol Kardeşim.Seninkide Hayırlı Olsun.Ben Aynı Anda Kayıt Oldum,Kitaplarımı Aldım,Secmeli Derslerimi Sectim,Kıyafeti Aldım.Cuks
tempestshine' Alıntı: Bende dün liseye gidip seçmeli ders seçtim.kıyafetlerimi falan da aldık.Çok pis heyecen sardı beni hayırlı olsun liseli kardeşim - - - Eklendi - - - bu çok iyiydi Genişletmek için tıkla ... Saol Kardeşim.Seninkide Hayırlı Olsun.Ben Aynı Anda Kayıt Oldum,Kitaplarımı Aldım,Secmeli Derslerimi Sectim,Kıyafeti Aldım.Cuks