MrTech
Üye
Evet axe kullanıyorumŞaka bi yana , bu işte bi iş yok. Sen sana takılan her kıza ''tamam gel'' mi diyorsun ? Hayır... Bende hayır diorm işte. İstemedğim halde her türü şeyi yapıyorlar (Yanlış anlaşılmasın )
Aga yapıyorlar ben ne yapayım. Yanaşıo , otobüste illa yanıma oturuor , sınıfta gözümün içine bakıyor. Lan konuşmuyorum bile toplum içindeyken söylediği hhiç bişeye aldırış etmiyorum , konuşmuyorum sen gel gene aynı. Bıktım la artık
Dedigin Dogru Beni İsteyen Kızlara da Bazen Hayır Diyorum.Ben de Axe Kullanıyorum.Kırmızı İşaretledigim Yerden İtibaren Gülmeye Basladım Duramıyorum
Aga yapıyorlar ben ne yapayım. Yanaşıo , otobüste illa yanıma oturuor , sınıfta gözümün içine bakıyor. Lan konuşmuyorum bile toplum içindeyken söylediği hhiç bişeye aldırış etmiyorum , konuşmuyorum sen gel gene aynı. Bıktım la artık
Yavaşşşş
Kızlara Bunu Yap Gelmezler Daha
Loading..
...............
.........................
O Zaman Sen Hallet
Yavaşşşş
- - - Eklendi - - -
Ben kız gelmesin demiyorum , git dedikleerim gitsin diorm
- - - Eklendi - - -
Liselisiniz. Liseli ergenler sizi. Suratınızda sakal çıkıyor mu ? ama lütfen o tüy bıyığını kes bizde insanız çünkü. midem bulanıyor...
- - - Eklendi - - -
elinle göster bana ayarlıyayım 1 tane
Ankara'lı olacaksın birde tüh
Olum gel yanıma
- - - Eklendi - - -
Düzelince söylerimPM dışı hizmet veremiyorum :d
- - - Eklendi - - -
Aleminde üstündeAnkara'lı hemde
Tamam la gidiomla olum bi gidin laiyiki başlıga kız gelsin yazdık erkek türedi ya yazmasaydım ne olur du kim bilir
Varsa Bir tane bende alıyım liselilerden
Andor id tabanlı,bir üye
bu nicki her görüşümde gülüyorum
Andor id tabanlı,bir üye
Başka emeller için aranıyor2006 da olaydı yenı mezundumyaşlandım artıkım
liseli kız dönemin geçeli 6 yıl oluyor yakında da ev kızı olursunNeyy almiyim o halde
bende üniyi bitireli 7 yıl oluyor. Bende yaşlandım artıkım. Özaman napsak birlikte mi takılsak yaşlı yaşlı.2006 da olaydı yenı mezundumyaşlandım artıkım
ben daha lise okuyomo değilde harbiden benim çok acil kız bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?