Liseli kız boğazı kesilmiş bulundu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnurse

dreamnurse

Üye
    Konu Sahibi
Liseli kız boğazı kesilmiş bulundu
LİSELİ KIZ BOĞAZI KESİLMİŞ BULUNDU

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesi'nde Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri, Okul Yakınlarındaki Cevdet Dündar Göleti Kenarında Boğazı Bıçakla Kesilmiş Bir Kız Görünce 155 Polis İmdat Telefonuna Haber Verdi.

YOZGAT’ın Boğazlıyan İlçesi’nde Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, okul yakınlarındaki Cevdet Dündar Göleti kenarında boğazı bıçakla kesilmiş bir kız görünce 155 polis imdat telefonuna haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralı kızın, 3 gün önce okula gitmek için evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan, Boğazlıyan Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi 15 yaşındaki E.B.P. olduğu belirlendi. Boğazında 10 santim bıçak kesiği bulunan talihsiz kız, Yozgat Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Polis, hayati tehlikesi süren genç kızın boğazını kesen kişi ya da kişileri arıyor.

POWER

POWER

Üye
Vahşet :ss Daha ne denilebilir ki ? Lise öğrencisi gencecik kız. "Ya benim olursun ya da toprağın" düşüncesinde olan kendini bilmezlerin eseri...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Okullarda verilen eğitimler şiddete dayalı olmaya başladı.
Öğretmenler bile ben yaparım ben asarım ben keserim demeye başladı.

c3r3n

c3r3n

Üye
Sanki doğal bir olaymış gibi kesip atmış hayvanlar...

mervecan

mervecan

Üye
günah yaa hepsi gencecik nası yok oluyorlar :(

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
tam bi vahşet örneği :cnfsd:

corchy

corchy

Üye
wahset ya

Exalans

Exalans

Üye
ya polis myo nun boğazlıyanda ne işi varmış o okul yozgat merkezde neyse bende bakıyım bu habere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt