Alo_Azrail
Üye
birkaçı dışında katılmıyorumEVET BEYLER BIR SONUCA VARDIM ARTIK
1-Lisede aklli uslu duracaksin abilere ablalara hocalara artistlik yapmayacan
2-Hele 9 da fazla acilmayacan
3-Ilk gun mal gibi en onde oturmayacan
4-Derslerine calisacan
5-Arada kopya cekecen
6-Sabunu kullanmayacan(wcdeki)
7-Ilk sene kizlara takilmayacan hele kendi sinifindakilere hic takilmayacan
Ilk izlenimler bunlar
hangileri meselabirkaçı dışında katılmıyorum
özel okulluyum laSabunun yanına mutlaka musluk başları da konulmalı
Yazıyorum bak şimdi
1-)lisede ağır olacan.gerekirse hocaya bile sert çıkacan.öyle susarsan tepene binen çok olurEVET BEYLER BIR SONUCA VARDIM ARTIK
1-Lisede aklli uslu duracaksin abilere ablalara hocalara artistlik yapmayacan
2-Hele 9 da fazla acilmayacan
3-Ilk gun mal gibi en onde oturmayacan
4-Derslerine calisacan
5-Arada kopya cekecen
6-Sabunu kullanmayacan(wcdeki)
7-Ilk sene kizlara takilmayacan hele kendi sinifindakilere hic takilmayacan
Ilk izlenimler bunlar
katilmadiklarin hangisi1-)lisede ağır olacan.gerekirse hocaya bile sert çıkacan.öyle susarsan tepene binen çok olur
2-)senin 4 yıllık kaderini belirleyecek olan olan şey ilk derstir.o kendini tanıtma aşaması varya oraya çok dikkat et.asil bir şekilde tanıt kendini ezik durma.cunki notun orada verilecek senin.
3-)ilk gün en öne sadece mallar oturur diye birşey yok.unutma ilk gün nereye oturursan o sene oradasın.kıçını koyacağın yeri iyi seç.cam kenarı en arkanin bir önü kalorifer yani.kışın milletin soğuktan g*tü donarken sen keyfi alem
4-)derste hocanın anlattıklarını yeterli dinle evde az tekrar yap bir miktar soru çöz sıkıntı yok
5-)her sınavda kopya çekeceksin.benim taktiği vereyim sana. kağıdı 10x20 cm boyutlarında kes yaz bütün kopyayi sağ sol üst köşelerinden sıranın sana bakan tarafının altına yapıştır.kağıdın diğer ucunu da ortasına bant yapıştır bandın ucunu topuz yap onu da sıraya tuttur.hoca meşgul iken bak bak geri yapıştır.bazı uyanık hocalar oluyor sıra altlarına bakıyor ama bizim kağıt tahtaya yapışık olduğu için görmüyo
6-)sabunu, tuvalet kapı fireğini, hele ki musluk başlarına asla elleme sigara dışında başka amaçlar için de kullanılır mazallah virüs kaparsın
7-)bi grubu bırakıp diğeriyle çok yakın olmada herkesle konuş bol bol şaka yap millet sevsin seni
ben susan birisiydim ve tepeme filan çıkmadılar hocalar ggayet iyi davrandılar ve üstüne sözlülerimi 80-90-100 arası aldım en sert hoca dahil.1-)lisede ağır olacan.gerekirse hocaya bile sert çıkacan.öyle susarsan tepene binen çok olur
2-)senin 4 yıllık kaderini belirleyecek olan olan şey ilk derstir.o kendini tanıtma aşaması varya oraya çok dikkat et.asil bir şekilde tanıt kendini ezik durma.cunki notun orada verilecek senin.
3-)ilk gün en öne sadece mallar oturur diye birşey yok.unutma ilk gün nereye oturursan o sene oradasın.kıçını koyacağın yeri iyi seç.cam kenarı en arkanin bir önü kalorifer yani.kışın milletin soğuktan g*tü donarken sen keyfi alem
4-)derste hocanın anlattıklarını yeterli dinle evde az tekrar yap bir miktar soru çöz sıkıntı yok
5-)her sınavda kopya çekeceksin.benim taktiği vereyim sana. kağıdı 10x20 cm boyutlarında kes yaz bütün kopyayi sağ sol üst köşelerinden sıranın sana bakan tarafının altına yapıştır.kağıdın diğer ucunu da ortasına bant yapıştır bandın ucunu topuz yap onu da sıraya tuttur.hoca meşgul iken bak bak geri yapıştır.bazı uyanık hocalar oluyor sıra altlarına bakıyor ama bizim kağıt tahtaya yapışık olduğu için görmüyo
6-)sabunu, tuvalet kapı fireğini, hele ki musluk başlarına asla elleme sigara dışında başka amaçlar için de kullanılır mazallah virüs kaparsın
7-)bi grubu bırakıp diğeriyle çok yakın olmada herkesle konuş bol bol şaka yap millet sevsin seni
Kardeş sen hangi şehirdesin yabak şimdi dediklerimi uygularsan lise hayatın mükemmel geçer:
1.) Öncelikle Lise'ye serbest kıyafetle git bu sana tarz yaratacaktır öğretmenler uyarsa'da takma pek bir şey yapmıyorlar.
Ve mutlaka gözüne kestirdiğin kişiye hemen çıkma teklifi et yanında sevgilisi varsa bile. Seni farklı görecek ve hemen kabul edecektir.
2.) Bütün sınıfları hatta üst sınıflarda dahil olmak üzere sınıfların en güçlü gözüken kişilerine küfür et. Sen bittin vs. diye zırvalayacaktır ama takma seni cesaretli gördüğü için korkup çıkışta kaçacaktır.
3.) Mutlaka öğretmenlerle küfürlü konuş kızıyor gibi gözüksede samimiyet oluşacaktır. Hatta kopya çekmene bile izin verirler.
4.) Öğretmenlerin üstüne gelmesine izin verme , eğer gelirse tehdit edip korkut öğretmen korkup bir daha sana karışmayacaktır.
5.) Okula çantasız ve kalemsiz git. Arkadaşların zaten kalem/kağıt verecektir.
6.) Sınavda kopya çek eğer yakalanırsan öğretmene para teklif et üstelemeye devam ederse tehdit et bir şey yapmayıp devam edecektir.
7.) Herkese küfür et , aşağıla hiç kimse birşey yapmayacaktır farklı gördükleri için eğer karşılık verirlerse çıkışa gel vs. de zaten korkup kaçacaktır.
Eğer bunları uygularsan lise hayatın mükemmel geçicektir.
şakasına dedim onu benKardeş sen hangi şehirdesin yaoraları bilmem ama bizim burda dağıtırlar imkanı yok böyle tepki vermelerine
senin tipinde bir arkadaşım vardı. haklısın, aynen dediğin gibi oluyor. ama sessiz görünüp derste arkadaşıyla konuşuyorsa senin kadar şansli olamayabiliyor.ben susan birisiydim ve tepeme filan çıkmadılar hocalar ggayet iyi davrandılar ve üstüne sözlülerimi 80-90-100 arası aldım en sert hoca dahil.
burdaki tavsiyelerin çoğu boş sn kendin ol birtek öyle korkak tiplerden olma sana diklenene karşı kendini savun ama abartıp millete bulaşmakatilmadiklarin hangisi
ozel okuldayim yemekhane varayrıyetten yemek paylaşma alışıo sonra sen aç kalırsın.bi ağız var adamda ekmeğin yarısı gidio
en iyisi valla. bizimkiler kötüydü ya harbiden.sınıf kapısında eliinde ekmekle girenbana iyi öyleleri denk gelmedi bizde paylaşım tarzı kimin o gün parası az ise ona destek verilir nerdeyse herkes aynı yemekten alırdık (not:tabi tüm sınıf değil 3-4 kişi)
rahatsın o zamanozel okuldayim yemekhane var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?