Lise ile ilgili bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeathTime

DeathTime

Üye
    Konu Sahibi
Lise ile ilgili bir soru
Merhaba Arkadaşlar. Benim sorum şu: Şimdi ben liseye daha yeni geçtim. Lise kayıtları başladı ve benim bölümümünde hangi liselerde olduğunu bilmiyorum. Araştırdım ama bi de sizin fikirlerinizi alayım istedim. Benim istediğim bölüm 3d artist, animatör yani. Animasyonlar yapan kişi işte. Bu mesleği çok seviyorum ve bu işte başarılı olmak istiyorum. Örnek olarak Cemre Özkurt ve Gültekin Utancak'ı gösterebiliriz. İstediğim bu mesleğin lisesi var mı yoksa asıl Üniversitede mi seçim yapacağım ve eğer bu mesleğin lisesi varsa neresidir yani hangi kategoriye giriyor bu lise? Fikirlerinizi merak ediyorum.

by*cambaz

Üye
grafik olması lazım büyük ihtimalle

DeathTime

DeathTime

Üye
    Konu Sahibi
Yorumun için teşekkür ederim. Benim de araştırmalarım sonucu grafik olduğu ortaya çıktı :D ve tercihlerimi yaptım.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
hayırlı olsun :)

symbian.forever

symbian.forever

Üye
bende radyo ve televizyona gitmek istiyordum ama uzak bi akraba babam ile gidip kendi kafalarına göre tercihleri yapmışlar. Şimdi ankarada lise 2 ye geçtim. Anadolu meslek lisesi makine teknolojileri bölümü.

Şimdi babam gitse onun kızının tercihlerini yapalım dese yaptırmaz. Neden , kendisi üniversite bitirmiş diye. Yani çok bilmiş birisi. Ama Allahın sopası yok ışte. Karısı iki kez ameliyat oldu

- - - Eklendi - - -

ve kızı bu sene liseyi bitirdi ama hiç bir yeri kazanamamış.

- - - Eklendi - - -

ben hep iyi niyetlilikten kaybettim ama intikamım çok acı olacak. Gerekse adam yaralama gerekse başka şeyler. Ama intikamımı almadan ölmem

- - - Eklendi - - -

mesela akşam apartmana girerken birisi arkadan adamı bıçaklıyo :eller: yada tenha bi yerde iyice dövüyo :eller:

DeathTime

DeathTime

Üye
    Konu Sahibi
:D :D :D Aslında düz lise'ye gidip 2. sene bölüm de değiştirebilirim. Hazır tercihleri değiştirme hakkım varken. Ama daha bilmiyorum napıcam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt