Lise ikinci sınıfın ikinci dönemiydi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CarpeDiemm19o5

CarpeDiemm19o5

Üye
    Konu Sahibi
Lise ikinci sınıfın ikinci dönemiydi

Her tenefüs değişik atraksiyonları yönetiyorum. Gırgır şamata içerisinde geçip gidiyor dersler tenefüsler.
En arka sıranın cam tarafındayım, bir ingilizce dersi en arka sıradakilerle el ele tutuşup elektro dalgalanması başlatıyorum tüm sınıf katılıyor en öndekinin kafasında patlıyor ama ders o kadar gürültülü ki hoca duymuyor bile. Yine böyle bir derste sürekli olarak sataştığım sinir ettiğim kendi halinde ama çok tatlı bir kızın yanında oturuyorum. Derste kafasına silgi, kağıt atmalar, sürekli yanına oturup sırnaşmalar filan derken kızı iyice çileden çıkardım. Kız artık beni görünce ciddi anlamda sinirleniyordu. O normalde ingilizce ödevlerini hep yapan inek bir kızla oturuyor ben de ödevimi yapmadığım için hem bunlardan otlanıyorum hem de kızı sinir ediyorum. O gün o inek kız yoktu ve yanında otururken "bana çok kızıyorsun di mi" diye sordum. "evet" dedi. O zaman sinirini alacaksan bana bi tane tokat at dedim ve 3 sene boyunca uyguladığı en büyük şiddet sıraları düzeltirken iten kız bana osmanlı şamarını "baaaaaaaammmmm" diye bir patlattı bi an yıldızları saydım ve şoka girdim. O kadar gürültülü bir dersin ortasında bile şamarın sesini duyan sınıf bi anda susup dönüp bize bakıp şaşkın gözlerle "bernaaaaaaa sen mi vurdun" diyerek bakmaya başladı. Ben dahil kimse ondan o tokadı beklemiyordu. Ne yalan söyleyeyim vuracağını aklımın ucundan bile geçirmiyordum. Hadi imkansız oldu vurdu diyelim en fazla ufak dokunuşlarla yüzünü okşar gibi vurur zannediyordum ama öyle olmadı. Aslında kız da şaşkındı nasıl vurdum bu şekilde diye. Tüm sınıf gülmeye başladı ben de şok olmuş vaziyette bunun intikamını çok pis alıcam diyerek en arka sırama çekildim.
Kızın çilesi asıl şimdi başlamıştı. Kendisi de artık benden rahat bulamayacağının farkında olduğu için ben yakınlarında dolaşmaya başladığım an eline bir kitap alıp her an yüzünü kapayacakmış gibi tutar göz ucuyla beni takip ederdi. İşte onun bu halini görünce içimdeki afacan p.. çocuk daha da azıyordu. Her fırsattada kıza sataşıp sinir etmeye başladım. Bir gün çıkış zilini beklerken montlarımızı giymiş oturuyorduk. Ben de kızın önündeki sıraya yan oturdum ve karşılıklı oturma pozisyonunda konuşuyoruz. Daha doğrusu ben konuşuyorum o kafa sallıyor. Bu arada iddia ediyorum kendisi dünyanın en az konuşan kızıdır varsa tanıdığınız getirin kapıştıralım. Neyse ben elimde basmalı şemsiye ile oynayıp buna bi şeyler anlatıyorum. Basmalı şemsiye dediğim de düğmesine basınca yumruk gibi fırlayan ufak şemsiyeler var ya onlardan. Yine bir sataşma işlemi gerçeştirmek istediğim sırada şemsiyeyi yüzüne doğru tutup düğmesine basmamla şemsiye muhammed ali'nin sağ direği gibi kızın gözünde patladı. Ne olduğunu ikimizde anlamadık şaşkınlıktan. Sonra kız yumulup bilumum hakaretleri edip lavaboya gitti geldiğinde gözü kıpkırmızıydı çok üzüldüm aslında amacım şemsiyeyi yüzüne yakın bir şekilde açmaktı ama şemsiye uzunmuş mesafeyi ayarlayamadım. Çıkarken defalarca kez özür diledim ama sinirinden oralı bile olmadı.

Kız ertesi gün bi geldi gözünü mosmor. Görünce şok oldum. Allahtan babası gelmedi kızımın gözünü kim morarttı diye. Derste hocalar "kız gözüne noldu kapıya mı çarptın" diye dalga geçmeye başladırlar. Tabi dalga geçen hocalara karşı en arkadan "bırakın lan beni" tripleri içindeyim. Kızı böyle böyle koruma altına almaya başladım ve kıza sataşan herkesi "o kız artık benim korumam altında sataşanı oyarım" bildirimi gönderdim ve kıza olan zulüm bıçak gibi kesildi. Sanırım kız stockholm sendromuna yakalandı ve bana karşı sempati duymaya başladı. Ben de kıza insan gibi yaklaşmaya başlayınca içimde kıpraşmalar olmaya başladı. "Böyle bir aşk olabilir miydi acaba" diye düşünmeye başlamıştım. Sanırım o da düşünmeye başlamıştı. Aslında sınıftan okuldan irili ufaklı bir sürü kızdan teklifler alıyorum o aralar. Çok yakışıklı olduğumu söyleyenlerin sayısı bir hayli fazlaydı. Bir de p.. rolünü oynayınca kızlar zaten patır patır düşüyordu ama birine de dönüp bakmıyordum. Çünkü hepsi aynıydı ama Berna faklıydı. Kendi halinde kulaklarının yanında saçları fırlamış biraz pasaklı sessiz sakin pek fark edilmeyen bir kızdı. Başlarda ona olan ilgimi tüm sınıf hatta bizi gören deli tarih hocası bile garipsemişti. Hatta bir keresinde yolda yürürken kolumu biri tuttu. Kafamı çevirdiğimde bacaksız tarih hocamız bana "o kızın duygularıyla oynamıyorsun di mi" diye sormuştu. Şaşkınlık içerisinde "seviyorum hocam" diyerek gülmüştüm. "İyi o zaman" diye kolumu bırakmıştı. Bizimki böyle imkansız gibi görünen bir ilişkiydi işte.
Sürekli olarak birlikte dolaşmaya başlayınca artık o da malum teklifi beklemeye başlamıştı. Hatta sevmediğim anaokulu çantasını her çekiştirdiğimde "artık o çantayla iyi geçinmeye başla" demişti. Anında kafamda nokia 3310'un mesaj sesi yankılandı ve 1 mesaj alındı. Kendisi aşırı utangaç ve dünyanın en az konuşan dişisi olduğu için buluşup konuşma sırasında utanıp teklifimi kabul etmeme ihtimaline karşı mesaj attım. Biraz düşünmem lazım diye mesaj atınca "allaaaaaahhhh herkese benden çay" diye bağırasım geldi. Evet imkansız aşk galip gelmişti. Artık birlikteydik. Tenefüslerde hülya koçyiğit ediz hun misali ağaçların arasında otluyorduk. Tabi sürekli olarak dile getirdiğim konuşmama olayı sürekli olarak sorun oluyordu. Bir tenefüse çıktık duvarın dibine gidince ağzımı hiç açmadım tek bir kelime etmedi zil çaldı ve sınıfa çıktık. Yerime oturduğumda "bu ne lan" diyerek şaşkınlık içerisinde kafa sallıyordum. Evet şu an hala birlikteyiz ve kısmet olursa bu işi mutlu bir sonla bitirmek istiyoruz. Tabi evlenme teklifi için sağlam bir mühimmat toplamam lazım. Şemsiye kurtarmaz bu teklifi. Bazuka ya da roket atar düşünüyorum ama kısmet artık.

He bu arada bu olaydan önce de yine sataşma amaçlı kızın üstüne kolonya sıkacaktım fazla bastırınca gözüne fışkırdı yine bilumum hakaretleri edip lavaboya gitmişti. Şimdi düşünüyorum niye öyle şeyler yapmışım diye ama kızı aşkımdan harbi harbi kör etmeye çalışmışım galiba.



Alıntıdır
 
  • Beğen
Tepkiler: tempestshine ve technoshark


technoshark

technoshark

Üye
:D :D çok iyiydi yaa... :D komik ama bi o kadarda dramatik, benim ilk okul çağlarım gibi :)
 
lolaman

lolaman

Üye
Ne kadar uzunmuş be ama genede sonuna kadar okudum çok güzel.
 
tempestshine

tempestshine

Üye
Vayy böyle aşk öyküleri okumayalı çok oldu :D
 

feroyasin

Üye
Güzelmiş eğlenceli :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
29
Görüntüleme
701
gonyalı
Cevap
20
Görüntüleme
595
DarkredBlue61
Cevap
0
Görüntüleme
707
Cevap
0
Görüntüleme
266


Üst Alt