Lise Hayatımın İlk Takdiri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Lise Hayatımın İlk Takdiri
Evet arkadaşlar normalde ortalamamı 83 diye biliyorken sağolsun 2 arkadaşım yönetime gidip ortalamalara bakmışlar ve meğersem ortalamam 84,65 miş bugün konuşabildiğim tüm hocalarla konuşup notumu yükselttirerek 85,6 yaptım ortalamamı Gerçekten çok mutluyum, tarifi imkansız bişey Allah herkese nasip eder inşallah (Lise2'yim bu arada)

Edit :

Buyrun bunlarda resmi

Tepkiler: Tuba.Erva

SHS

Üye
kesin değilki bu karneyi görmeden kutlama yapma

SHS

Üye
o zaman tebrik ederim kardeşim, misal lisede hiç takdir alamadım ben, büyük başarı

84.6 yi sistem zaten otomatik olarak 85e yuvarlamiyor mu kardesim? bu arada tebrik ederim

Türe

Üye
    Konu Sahibi
o zaman tebrik ederim kardeşim, misal lisede hiç takdir alamadım ben, büyük başarı

valla bugün bir hocadan not almak için öğle arası yemek yemedim , 1,5 2 saatimi harcadım öldüm resmen

----------Eklendi @ 00:01:30 ---------- Yazıldı @ 00:01:06 ----------

84.6 yi sistem zaten otomatik olarak 85e yuvarlamiyor mu kardesim? bu arada tebrik ederim

yok kardeşim o sadece notlarda öyle . Belge alırken tam 70 veya tam 85 olması gerekiyor

hadi ya iyi abisi lobi yapip 85e getirdiysen problem yok

Türe

Üye
    Konu Sahibi

hadi ya iyi abisi lobi yapip 85e getirdiysen problem yok

valla bi taraflarım çıktı desem yanlış olmaz hani adam bi de bana sene içinde 100 vercem demişti bana baktım 85 75 vermş ..ne neyse sonra düzelttirdim

tebrikler benimki de 90 ama ikim var takdir alabilirsem ne mutlu bana

ben de düşünüyorum aslında

Demi baktıkça yav ben neymişim de haberim yokmuş dersin bi heves gelir adama okudukça okursun

----------Eklendi @ 00:35:48 ---------- Yazıldı @ 00:34:25 ----------

Hacı 5 günde devamsızlığım var 3 günde raporum var bide son sınıfım milletin 15,16 gün acaba onur belgesi de verirler mi

Türe

Üye
    Konu Sahibi
bide biz alsaydık

alırsın alırsın

----------Eklendi @ 00:44:57 ---------- Yazıldı @ 00:44:25 ----------

valla ego tavan olur baktıkça

valla benimde 3 gün yahu biz konuşalım da bari onur belgesi alalım

DiaBLoS

Admin
Kardeşim tebrikler . Başarılarının devamını diliyorum . İyi bir tatili hak ettin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...