ger
ismail Üye Konu Sahibi tinasoft' Alıntı: Yakmışın İsmail Genişletmek için tıkla ... Tabikide hazırlıkta kaldığım yabancı dil notum bile lisede 100müş
tinasoft' Alıntı: Yakmışın İsmail Genişletmek için tıkla ... Tabikide hazırlıkta kaldığım yabancı dil notum bile lisede 100müş
ismail Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: İsmail lise 5'i tekrar mı ediyorsun ? Genişletmek için tıkla ... malesef abi geçen sene gel çalıştır dedim çok işim var dedin Ama aklımda yeni bi yöntem var catch me if you can gerçi teknolojide baya gelişti nasıl yapcaz bilmiyom
Revengeful' Alıntı: İsmail lise 5'i tekrar mı ediyorsun ? Genişletmek için tıkla ... malesef abi geçen sene gel çalıştır dedim çok işim var dedin Ama aklımda yeni bi yöntem var catch me if you can gerçi teknolojide baya gelişti nasıl yapcaz bilmiyom
ismail Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: 2. dönem notların? Genişletmek için tıkla ... Liseden mezun olalı 2 sene oldu
ismail Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: he bilmiyordum Genişletmek için tıkla ... Pcye geçince tüm notları yazacam şeklimi koyacam
0MG90' Alıntı: he bilmiyordum Genişletmek için tıkla ... Pcye geçince tüm notları yazacam şeklimi koyacam
0MG90 Üye İsmail' Alıntı: Pcye geçince tüm notları yazacam şeklimi koyacam Genişletmek için tıkla ... hangi bölümü bitirdin bu arada? analitik geometri görmüşsün?
İsmail' Alıntı: Pcye geçince tüm notları yazacam şeklimi koyacam Genişletmek için tıkla ... hangi bölümü bitirdin bu arada? analitik geometri görmüşsün?
ismail Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: hangi bölümü bitirdin bu arada? analitik geometri görmüşsün? Genişletmek için tıkla ... Mf okudum işte lisede Anadolu öğretmen lisesiydi
0MG90' Alıntı: hangi bölümü bitirdin bu arada? analitik geometri görmüşsün? Genişletmek için tıkla ... Mf okudum işte lisede Anadolu öğretmen lisesiydi