Lionel Messi klonlanabilir!

Sponsorlu Bağlantılar

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Lionel Messi klonlanabilir!
Katalan devi Barcelona, Lionel Messi'nin emekliye ayrılması sonrası ne yapacağını kara kara düşünürken İspanyol genetik uzmanı Arcadi Navarro, Arjantili süperstarın klonlanabileceğini söyledi.

La Liga'da şampiyonluğa koşan Barcelona, Lionel Messi'nin emekliye ayrılmasının ardından ne yapacağını planlamakla meşgulken İspanyol genetik uzmanı Arcadi Navarro'dan flaş bir açıklama geldi. Avrupa Genom-Fenom Arşivi BaşkanıNavarro, İspanya'da yayın yapan Cadena SER Radyosu'na yaptığı açıklamada güncel tekniklerle Messi'yi klonlamanın mümkün olduğunu söyledi.

"Messi'ye ikizi gibi benzeyen birini üretebiliriz." diyen ünlü bilim adamı, "Bu kişi, Messi'yle aynı potansiyele sahip olacaktır. Ancak Messi'nin şu anki özelliklere sahip olmasında genler kadar eğitim ve çevrenin de etkisi var. O, şu an bulunduğu yere yalnızca genleri değil, hayatı boyunca edindiği tecrübeler ve La Masia'da aldığı eğitim sayesinde geldi. Genetik, bize potansiyeli verir. Bunu kullanabilmek içinse çalışmak gerekir." ifadelerini kullandı.


 


Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
Keşke Ronaldinho, zidane vs klonlasalardı. Eski efsaneleri tekar izleyebilirdik.
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman
PALA.

PALA.

Üye
Bedenini klonlayabilirsin ama ruhunu asla...
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman

Benzer Konular

Kdr05
Cevap
4
Görüntüleme
532
___kaptan___
Murat Alper
Cevap
0
Görüntüleme
537
Murat Alper
DiaBLoS
Cevap
3
Görüntüleme
675
coulers


Üst Alt