Linux'a geçmek için bir sebep varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Linux'a geçmek için bir sebep varmı ?
Evet arkadaşlar başlık gayet açık ve linux ilgimi çekmedide değil fakat w8 den linuxa geçmek için bir sebep varmı + ları ve - lerinide söylerseniz sevinirim :)

Invoke

Invoke

Üye
değişiklik oluyor :D
Ben seviyom ya, windows windows nereye kadar =P

restmod

restmod

Üye
Gorsel olarak windowstan daha guzel geliyor bana ama her programi bulamadigim icin fazla kullanamadim ama denemeni oneririm.

Invoke

Invoke

Üye
Gorsel olarak windowstan daha guzel geliyor bana ama her programi bulamadigim icin fazla kullanamadim ama denemeni oneririm.

Bence windows 7, görsel olarak çok hoş aero özelliği filan =) Saydam durması :D Başka bootanimationunu değiştirip oturum açılırkende Hoşgeldiniz değil de Hoşgeldin qarapapaq değince çok güzel oluyor :D
Neyse değişiklik iyidir, ayrıca şunu söyleyebilirim, linuxların sistem gereksinimi daha az, en azından linux mint ve ubuntunun denediğimden söylüyorum, diğerleri de öyledir kesin. Ubuntu mesela tak diye açılıyor. Windowsta bekle babam bekle :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Şu an ki dizüstü bilgisayarımda Windows olsa kullanmam, ağır kalır. Ben çok seviyorum Linux'u, Windows'u sadece oyun ve Linux'te henüz keşfetmediğim programlar için kullanıyorum ara sıra.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Takipçi Satın Al

Üst Alt