Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Linux mint kurulumunda yardımcı olur musunuz?
Sponsorlu Bağlantılar
-efşan
Üye
Konu Sahibi
Linux mint kurulumunda yardımcı olur musunuz?
Altta link verdiğim sitede birinci sırada olanı indirdim ama ne usb ile ne de diskte çalıştırabildim.
Windows yüklü bilgisayarda dual-boot olarak çıkıyor ama açılmıyor.
- - - Eklendi - - -
http://www.linuxmint.com/download.php
HakanSeven12
Üye
Hangisini indirdin pc kaç bit?
-efşan
Üye
Konu Sahibi
linuxmint-15-cinnamon-dvd-64bit.iso
İndirdiğim dosya bu.
Notebook'ta şu an 64 Bit işletim sistemi kurulu. Windows 8.
KayraBey
Üye
Çok ilginç
HakanSeven12
Üye
Usb ye hangi proyla yazıyorsun
Mad EagLe
Üye
Bende kurmayı denedim kuramadım aslında pekte uğraşmadım. Sait abi nvidia kaynaklı bir sorun olduğunu söyledi çözümünü de söyledi ancak o ara yoğun işlerim nedeniyle ilgilenemedim. Bende kuracam usb'ye windowsunkiyle denedim yazılmıyor. Windowsum duracak diskte 35 gb'lık yeni bölüm açtım oraya kuracam fakat wubi ile de kurulum yaptım açılışta soruyor windows'mi linüxmü diye, linüxü seçince siyah ekran geliyor. İşletim sistemi seçimine geri dön falan diyor ama win 8'e tıklayınca win 8 açılıyor nasıl kuracam şimdi minti
HakanSeven12
Üye
Ubuntu denermisiniz bi?
-efşan
Üye
Konu Sahibi
Sorun tam anlamıyla bu.
HakanSeven12
Üye
Eğer sorunu aşamazsanız linux mint türkiye forumuna konu açın yardımcı olurlar
Sait abi sorunun nvidia ekran kartından kaynaklı olduğunu söyledi ve bir link verdi ama o link nerede kimbilir O aralar tadilat işleri vardı ilgilenemedim şuan boşum kuracağımda windowsum patlar diye korkuyorum
HakanSeven12
Üye
Eğer bölümlediysen korkma ama tek parça ise korkmanda fayda var
yok yerel disk c,d ve son olarak L var linüx ya hani baş harfi l yaptım format atarken ilerde linüx kurarım diye açmıştım o bölümü sonra görmemişti disk yönetiminden ntfs olarak biçimlendirdim öylece boş duruyor. Yerel disk d'nin boş olanı gibi düşün Şimdi buraya kuracağımda sıkıntı var işte
HakanSeven12
Üye
Ubuntu dene eğer olmazsa dediğim siteye konu aç yardım ederler
yalnız şöyle birşey duydum doğruluk payı varmı bilmiyorum wubi ile kurulum yapmazsan açılışta işletim sistemini sormuyormuş doğrumu ben bunu istemiyorum sorsun hangisini açacam diye
Sait abi sorunun nvidia ekran kartından kaynaklı olduğunu söyledi ve bir link verdi ama o link nerede kimbilir O aralar tadilat işleri vardı ilgilenemedim şuan boşum kuracağımda windowsum patlar diye korkuyorum