Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Test Sürümü değerli arkadaşımNext usta rc orta seviye mi . Yani final değil mi
------- Linux Live Usb Creator Kullanımı ------- - MaxiCepAnladım hocam . Peki cd olmadan sd kart yada usb den boot ile yüklemek mümkün mü .
cihaz nedir ? nasıl kurmaya çalışıyorsun ?İndirdim ama şansla kuramıyorum. Hatta hiç bir mint sürümünü şansla kuramadım.
Sanal pc ye kuramadımcihaz nedir ? nasıl kurmaya çalışıyorsun ?
Hmmm... 4.2 galiba. Ben o zaman son sürümü indirip deneyeyim. Ayrıca şöyle bir durum da var. Sanal pc oluştururken linux seçince ubuntu falan çıkıyor ama mint yok.Sanal pc uygulama sürümü nedir? Versiyon bilgisi? Bunları belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Mint olması önemli değil ancak yeni sürümde olabilir. Önemli olan Linux ve 64 bit seçenekleriHmmm... 4.2 galiba. Ben o zaman son sürümü indirip deneyeyim. Ayrıca şöyle bir durum da var. Sanal pc oluştururken linux seçince ubuntu falan çıkıyor ama mint yok.
Arkadaşım bu konu o konu olmaz özel mesaj da attım o konu farklı bu konu farklı okuyan ne anlayacak. Yaşımı bugüne kadar bastıra bastıra demedim üstelemedim. Ancak yazıları herkes seninle benim gibi anlamaz. Lütfen o mesajı burda yazsan başım üstüne.Bu konudan bahsediyorum abi ya. Son sürüm virtualbox indirdim yine mint kurmayı beceremedim@Nextman
mint zaten olmasın demiştim sana gerek yok Linux- 64 bit seç kuruluma devam et iso kalıbı CD/DVD içine göster start etKurulum sırasında linux seçiyorum ama mint yok ubuntu seçip tekrar deneyeceğim.
Ama benim sistem 32 bit. Sıkıntı çıkmaz mı?mint zaten olmasın demiştim sana gerek yok Linux- 64 bit seç kuruluma devam et iso kalıbı CD/DVD içine göster start et
ozaman 32bit sürümü indirdiğine emin ol ve sadece linux yaz kuruluma öyle devam etAma benim sistem 32 bit. Sıkıntı çıkmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?