Anlayamadımtabikide herzaman =P

bunun kolayı var mıydı mesela 
pc kaldı ekranda giremiyorum bir türlü, indirdiğim dosyayıda silmişim flashtan kurulum yapamadım tekrar... Gittim balkondan yıkık dökük eski masaüstünü çıkarıp hemen yerde kablolarını takıp, baştan indirip usbye yazıp geri gelmiştim
Benim işim daha zor olmuş
Pardus deniyim en iyisi
@Metalci Melek son bir iki sayfayı okudum da, baştan kur gitsin, ne uğraşıyon 
Biraz işi kapmaya başlayınca orta seviye oluyonvAllah kanka ben mesajı buraya yazmadım
Ben o mesajı gereksizlere yazmıştım
Ama nasıl burda çıktı anlamadım
Orta seviyeyi biraz tarif eder misin ya da link var mı bunla ilgili
Mesela ben bugün ubuntu yüklü hdd parçasını sildim ve bana açılıştı error no such partition dedi
Sonra bidaha mint15 i kurdum windowsu açtım herşeyi silip hddyi tek parça yaptım sonra bida mint15 kurdumbunun kolayı var mıydı mesela
![]()

Ctrl alt t ile terminali açıp gnome-control-center yazıp sistem ayarlarına girip sürücüyü eski haline çevirdim ekran düzeldi ama sanırım arayüz giitti unityi bidaha yüklicemilk sefer silişimde aynısını yapmadıysam ne oluyumpc kaldı ekranda giremiyorum bir türlü, indirdiğim dosyayıda silmişim flashtan kurulum yapamadım tekrar... Gittim balkondan yıkık dökük eski masaüstünü çıkarıp hemen yerde kablolarını takıp, baştan indirip usbye yazıp geri gelmiştim
Benim işim daha zor olmuş
Pardus deniyim en iyisi
@Metalci Melek son bir iki sayfayı okudum da, baştan kur gitsin, ne uğraşıyon
![]()