abi ben geçen aya kadar ubuntu 13.04 kullanıyordum ama hdmi kablosuyla pc'yi televizyona bağlasam ses pc'den geliyornasıl çözebilirim o yüzden şu an windows kullanıyorum
Bir an önce Windowstan Kurtulmak Lazım. Milleti Bilinçlendirmeliyiz Windows bu milleti sömürüyor. Tabi bunu kağıt üstünde bırakmamalıyız hep beraber büyük bir değişikliğe gitmeliyiz.
Ama önce herkes kendinden başlamalı kendini değiştirmeden kimseyi değiştiremezsin. Ben şimdi "PARDUS" u kurdum. Ama yanına işimin gereği için Win.7 de kuruyorum. Artık Çift işletim sistemi kullanacağım. Boş zamanlarımda PARDUS a uyğulama geliştireceğim.
Uyanın Artık Millet "Sanal Alemde Bedava Özgürlük Varken, Paranızla kendinizi Hapis etmeyin" İnşallah dediklerimi Anlamışınızdır

Ben biliyorum o kurumu. Acayip bir kurum cidden.
su an Izmirde oldugum icin olayin icinde degilim ama dondugumde calismalara devam 
ayni pardus cdsinden bendede var ama benimki bilim tekninten cikmisti
linux ile ilk tanışmam yıl 2005![]()

Arkadaşlar şuan hangi linux iyi durumda ? casper nirvana i5 ve 630 m laptopta en iyi hangisi çalışır?
Arkadaşlar şuan hangi linux iyi durumda ? casper nirvana i5 ve 630 m laptopta en iyi hangisi çalışır?
Benim daha 6 ay oldu![]()