Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Linux Kullanıcıları Klübü / Kurulum & Yardım & Destek
Kulübe üyelik buradan mı oluyor acaba :P Şuan windows'tan yazsam da Ubuntu 13.04 kullanıcısıyım.Garantiden dönünce ( malum hp=ısınma ) Linux Mint kurmayı da düşünüyorum.
MaxiHan
Üye
Konu Sahibi
Evet burada oluyor uzun suredir klube yeni isimleri kaydetniyordum baya bir isim birikti yarin herkesi eklerim
avcitalip
Üye
ben Microsoft Firmasının tüm ürünlerinden nefret ediyorum Windows XP hariç,Linux'a geçiş yapmak isterim ancak oyunları emulatörle açmak bence mantıksız olur o yüzden belki eski masaüstü pcme yüklerim bittorrent kullanılıyor mu peki linuxta ?
MaxiHan
Üye
Konu Sahibi
Kullaniliyor ama kendi torrent uygulamasinin daha iyi oldugunu dusunuyorum
hezarfencik
Üye
Ben Transmission'u kullanıyorum memnunum yani elbette başka seçenekleriniz de var
Bu arada Ubuntu 13.04'te hangi programı ya da dosyayı açarsam açayım çok yavaş açılıyor arkadaşımda böyle bir problem olmuyor bilmiyorum nasıl anlatabilirim ama böyle garip bir problemim var
Bir fikriniz var mı?
HakanSeven12
Üye
Güncellemeleri yaptınmı?
hezarfencik
Üye
Evet evet her türlü güncellemeyi yapmaya dikkat ederim
HakanSeven12
Üye
Ozaman sıkıntı olmaması gerekir ekran kartını kapalı kaynak drivera ayarlasana
şimdi bu ubuntu mint pardıs vs. Aralarında ki farklar ne 7-8 çeşit var aradaki farkları merak ediyorum o yüzden yüklemekte kararsızım
HakanSeven12
Üye
Arayüz ve işlevsel farklar var hepsini usb üzerinden deneyip beğendiğini kurabilirsin usb de yavaş çalışıyorlar
fatihbulut95
Üye
Bende Ubuntu 13.04 kullanıyorum. Linux'e geçeli 1 ay oldu. 1 kere bile sıkışıp Windows'u açmadım o derece yani
enterneoll
Üye
abi ben geçen aya kadar ubuntu 13.04 kullanıyordum ama hdmi kablosuyla pc'yi televizyona bağlasam ses pc'den geliyor nasıl çözebilirim o yüzden şu an windows kullanıyorum