Hepsinin dvd si var elimde kafama göre kuruyorum :) 8gb flaş disk :)
HakanSeven12 Üye Tahir' Alıntı: Hepsinin dvd si var elimde kafama göre kuruyorum Genişletmek için tıkla ... 8gb flaş disk
Tahir' Alıntı: Hepsinin dvd si var elimde kafama göre kuruyorum Genişletmek için tıkla ... 8gb flaş disk
KayraBey Üye 1STayTRue35' Alıntı: Abi ne yaptın sen Genişletmek için tıkla ... Aniden oldu bende anlamadım
1STayTRue35 Üye Tahir' Alıntı: Aniden oldu bende anlamadım Genişletmek için tıkla ... Olaylar bi anda gelişti yani bi bakmışsın bu durumdasın
Tahir' Alıntı: Aniden oldu bende anlamadım Genişletmek için tıkla ... Olaylar bi anda gelişti yani bi bakmışsın bu durumdasın
MaxiHan Üye Konu Sahibi Metalci Melek' Alıntı: ubuntu 13.04 iniyor android indirdim lm de indirsemmi Genişletmek için tıkla ... Indir indir
Metalci Melek' Alıntı: ubuntu 13.04 iniyor android indirdim lm de indirsemmi Genişletmek için tıkla ... Indir indir
MaxiHan Üye Konu Sahibi konu düzenlenmiştir, başka kullanan arkadaşlar isimlerini verirse konuya eklerim.
Nextman Emekli Yönetici Android sürümlerde halen uyumsuzluklar var Ben rom editlemek için SDK kurduğumda kurmuştum apk denemek için
Android sürümlerde halen uyumsuzluklar var Ben rom editlemek için SDK kurduğumda kurmuştum apk denemek için
MaxiHan Üye Konu Sahibi Android laptoplar cikacakmis sanirim, belki o zaman pc arayuzu cikarilabilir ve tam uyumlu hale getirilir x86 islemcilerle
Android laptoplar cikacakmis sanirim, belki o zaman pc arayuzu cikarilabilir ve tam uyumlu hale getirilir x86 islemcilerle
Nextman Emekli Yönetici patronus' Alıntı: Android laptoplar cikacakmis sanirim, belki o zaman pc arayuzu cikarilabilir ve tam uyumlu hale getirilir x86 islemcilerle Genişletmek için tıkla ... Daha zaman var ben geçenlerde saat görmüştüm yurt dışından bir müşteri gelmişti onda vardı gayet hoş bişey di
patronus' Alıntı: Android laptoplar cikacakmis sanirim, belki o zaman pc arayuzu cikarilabilir ve tam uyumlu hale getirilir x86 islemcilerle Genişletmek için tıkla ... Daha zaman var ben geçenlerde saat görmüştüm yurt dışından bir müşteri gelmişti onda vardı gayet hoş bişey di