Linux Kullanıcıları Klübü / Kurulum & Yardım & Destek

Nextman

Emekli Yönetici
Unity'i sevmediğim için ben sanırım OpenSuse sürümlerinden birini tekrar kurarım ofiste BackTrack 5 ile birlikte çalışırken sıkıntı çıkarmıştı olmadı onuda eve kurarım.

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Unity ubuntu yu bitirdi bencede ubuntu kuracak arkadaşlar unity arayüzünü başta çok beğeniyorlar sonra hantal ve sıkıcı bulup linuxu bırakıyorlar. Benim en beğendiğim ubuntunun 8. Sürümü sonrasında bozuldu bence

Nextman

Emekli Yönetici
Kde ve gnome savaşını böylece bitirmiş oldular oysa dediğiniz gibi ozamanlar compiz için sadece ubuntu kuran kişileri biliyorum

Bence bu konudaki anlatimi baska konuya tasi burda sadece sistemleri basliklara ayir mesela ubuntu basligi koy altina ubuntu konularini liklerini koy pardus yaz pardus konularini likle anlamissindit

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım ayarlayacaz ama haftaya falan anca olur

KayraBey

Üye
Ben ubuntu kuracağım önce.Sabah isoyu indirdim.Metalci soktu kafama linux'ü öncelik onun.Zaten işin sırrını çözdüğüm zaman sırayla hepsini denerim.

Tepkiler: MaxiHan
En altta yine uye listesi olsun

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Kde ve gnome savaşını böylece bitirmiş oldular oysa dediğiniz gibi ozamanlar compiz için sadece ubuntu kuran kişileri biliyorum

Haklısınız bu arada bana sizli ifade kullanmanıza gerek yok çünkü yaşım küçük

Tepkiler: Dede
Abi birini kur, kurulumunu kavrayinca hepsini dene sonra arasindan hosuna gidenle yoluna devam et

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi

Bu arada isminizi listenin en başına ekledim

Tepkiler: Nextman

KayraBey

Üye
Abi birini kur, kurulumunu kavrayinca hepsini dene sonra arasindan hosuna gidenle yoluna devam et

Xp modifiye ettiğim zamanlarda sanal pc ile bunların hepsini denemiştim zaten.ama reel kurulum yapmadim hiç.kurmak sorun degil yani.

Virtualbox baska gercegi baska

KayraBey

Üye
Virtualbox baska gercegi baska

Muhtemelen öyledir.Nedense her zaman değişik sistemlere yada uygulamalara merak duydum.doğuştan bir istek bu
Windows95 yeni çıkmış ve internet falan hak getire o zamanlar.ben tarayıcı olarak ie değilde netscape kullanıyordum.geçmiş zaman adını yanlış yazmadım umarım.hep farklı birsey aradım çocukken bile

valla o zamanki imkanlar şuan bana hikaye geliyor bi kere 98 kullandım çıldırtır adamı yemin ediyorum xp den öncesi yok bende

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bende öyleyim diğer insanlardan farklı düşünüyorum ve bu yüzden hack konusunda kendimi çok ileri getirdim

bendede mobil sistem modifiyesine bi merak var çözemedim gitti

pRime.

Üye
dostum nvidia driverlarını destekliyor mu linux mint?

Desteklemedigi driver yok diye biliyorum cok eski makinelerde sorun cikar ancak denemen lazim ubuntu nvidia destekliyor

Nextman

Emekli Yönetici
Nvidia driver açısından en cok desteklenen arasinda Linux'te

CABBAR

Üye
Nvidia driver açısından en cok desteklenen arasinda Linux'te

Abi seni bulmuşken sorayım Linux bölümü açılacak mı ? Şimdi biz burada konuda konuşuyoruz ama Birisi pardusla ilgili bişey soruyor diğeri Ubuntu bi başkası mint bi başkası da opensuse diyor. Burada bi düzen olması için linux bölümü gerekli bence. Site hakkında bölümünde konu var ama Ozan abi başlarda bi Cevap vermiş sonra Başka bi Cevap vermemiş