Seglopsi Üye Metalci Melek' Alıntı: Linux mint veya kubuntu hacı Genişletmek için tıkla ... mint düşünüyodum zaten. emulatörle çalışacağından takılır diye düşünüyorum. grafik olarak daha az yoğunluğu olan bişey mi denesem?
Metalci Melek' Alıntı: Linux mint veya kubuntu hacı Genişletmek için tıkla ... mint düşünüyodum zaten. emulatörle çalışacağından takılır diye düşünüyorum. grafik olarak daha az yoğunluğu olan bişey mi denesem?
Bilişim Profesörü Üye ONe-' Alıntı: mint düşünüyodum zaten. emulatörle çalışacağından takılır diye düşünüyorum. grafik olarak daha az yoğunluğu olan bişey mi denesem? Genişletmek için tıkla ... Linux Mint MATE yüklesen takılmaz, MATE daha stabil. Eğer takılırsa da lubuntu tek önerim olur sana
ONe-' Alıntı: mint düşünüyodum zaten. emulatörle çalışacağından takılır diye düşünüyorum. grafik olarak daha az yoğunluğu olan bişey mi denesem? Genişletmek için tıkla ... Linux Mint MATE yüklesen takılmaz, MATE daha stabil. Eğer takılırsa da lubuntu tek önerim olur sana
Seglopsi Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Linux Mint MATE yüklesen takılmaz, MATE daha stabil. Eğer takılırsa da lubuntu tek önerim olur sana Genişletmek için tıkla ... emulatörle çalışacağından pek emin değilim. yoksa donanım fena değil
Bilişim Profesörü' Alıntı: Linux Mint MATE yüklesen takılmaz, MATE daha stabil. Eğer takılırsa da lubuntu tek önerim olur sana Genişletmek için tıkla ... emulatörle çalışacağından pek emin değilim. yoksa donanım fena değil
HakanSeven12 Üye chita_man' Alıntı: Mint Win7 üstüne kurulu ama wifi ağlarını bulmuyor . Gerisi muhteşem Genişletmek için tıkla ... Hangi program
chita_man' Alıntı: Mint Win7 üstüne kurulu ama wifi ağlarını bulmuyor . Gerisi muhteşem Genişletmek için tıkla ... Hangi program
hasan3472ty Üye Metalci Melek' Alıntı: Hangi program Genişletmek için tıkla ... Mint debian olmalı . Ama çok hızlı 2011 sürüm . Müthiş birsey ya. Özgürlük linux demek ama elimiz kolumuz Windows'a bağlı tele bir şey atmak yüklemek istesek Windows daha önem taşıyor . Çünkü lisanslı ve denetim olan bir sistem Windows
Metalci Melek' Alıntı: Hangi program Genişletmek için tıkla ... Mint debian olmalı . Ama çok hızlı 2011 sürüm . Müthiş birsey ya. Özgürlük linux demek ama elimiz kolumuz Windows'a bağlı tele bir şey atmak yüklemek istesek Windows daha önem taşıyor . Çünkü lisanslı ve denetim olan bir sistem Windows
hasan3472ty Üye Metalci Melek' Alıntı: Ben hangi emulatoru kullaniyosun demek istedim Genişletmek için tıkla ... Pardon. Ben boot iso ile çift sistem kullaniyorum . mint ve win 7
Metalci Melek' Alıntı: Ben hangi emulatoru kullaniyosun demek istedim Genişletmek için tıkla ... Pardon. Ben boot iso ile çift sistem kullaniyorum . mint ve win 7
hasan3472ty Üye Metalci Melek' Alıntı: Eternet kart modelinle nette arama yaparak bulabilirsin Genişletmek için tıkla ... Anladim dost . galiba mint 14 uzun süreli bir model gelecekmis . ama artik pc den uzak kaldık . note2 elimde oldukca pc uzaklasir oldu
Metalci Melek' Alıntı: Eternet kart modelinle nette arama yaparak bulabilirsin Genişletmek için tıkla ... Anladim dost . galiba mint 14 uzun süreli bir model gelecekmis . ama artik pc den uzak kaldık . note2 elimde oldukca pc uzaklasir oldu
hasan3472ty Üye GlasTes' Alıntı: Bendemi Linux Yüklesem Genişletmek için tıkla ... Bende mac os denesem. Iyi olur hic aple sistemine el sürmedim
GlasTes' Alıntı: Bendemi Linux Yüklesem Genişletmek için tıkla ... Bende mac os denesem. Iyi olur hic aple sistemine el sürmedim
GlasTes Üye chita_man' Alıntı: Bende mac os denesem. Iyi olur hic aple sistemine el sürmedim Genişletmek için tıkla ... Bence girme mac os a çok karışık ve saçma sapan malca bişey
chita_man' Alıntı: Bende mac os denesem. Iyi olur hic aple sistemine el sürmedim Genişletmek için tıkla ... Bence girme mac os a çok karışık ve saçma sapan malca bişey
GlasTes Üye Metalci Melek' Alıntı: Çoğu bilgisayarı desteklemiyor zaten Genişletmek için tıkla ... Destekliyenler vardır ama onunki desterklermi bilemem Şimdi birşey sorucam neden linux Tamam stabil ve hızlı ama çoğu oyunlar yok örnek LOL yok
Metalci Melek' Alıntı: Çoğu bilgisayarı desteklemiyor zaten Genişletmek için tıkla ... Destekliyenler vardır ama onunki desterklermi bilemem Şimdi birşey sorucam neden linux Tamam stabil ve hızlı ama çoğu oyunlar yok örnek LOL yok