Ben onu eski bilgisayarımda yapmıştım. 896Mb RAM vardı, sanal bellek yerine max. değeri yazdım.(prototype oynamak için) ama en ufak bi değişiklik gözleyemedim .
Ben onu eski bilgisayarımda yapmıştım. 896Mb RAM vardı, sanal bellek yerine max. değeri yazdım.(prototype oynamak için) ama en ufak bi değişiklik gözleyemedim .
Protoype mı Anılarm depreşti 3-4 kere bitirdim galiba. Proto 2'yi de en az 1 defa belki 2 olmadı 1,5 defa bitirmişimdir Evet evet, 1,5 birinde oyun bozuktu save'im silindi
Bana da pek yararlı gelmedi sanal bellek.
Şöyle bir şey okudum adam diyor ki: Eğer 2tane harddiskiniz varsa, bölüntü değil harddisk... O zaman diyor 2. harddisk boşta yatıyor olur çoğunlukla, işte o yatmasın ondan virtual memory oluşturun bunun artısı olur ama diğer türlü, ramden, diske yaz işte boşalınca sil, dolunca aktar vs. sistemi zorlar diyor. Pek bir artısı olmaz diyor.
Protoype mı Anılarm depreşti 3-4 kere bitirdim galiba. Proto 2'yi de en az 1 defa belki 2 olmadı 1,5 defa bitirmişimdir Evet evet, 1,5 birinde oyun bozuktu save'im silindi
Adı üstünde sanal Bide Usb'yi takınca Ready Boost vardı.(Onunda bi faydasını görmedim ama dene istersen.)(Bunuda prototype 1 için denemiştim ama gene açamamıştım)
Adı üstünde sanal Bide Usb'yi takınca Ready Boost vardı.(Onunda bi faydasını görmedim ama dene istersen.)(Bunuda prototype 1 için denemiştim ama gene açamamıştım)
Demek pc çok dandikmiş
Ready Boost da kullandığın flash belleğe göre değişir, diye düşünüyorum. Benim ihtiyacım yok zaten de dün biraz sanal bellekle uğraştım işte. =P