Linux Kullanıcıları Klübü / Kurulum & Yardım & Destek

Chromnium gezinirken firefox indirme yaparken iyi

Tepkiler: Invoke
Eyvallah

- - - Eklendi - - -

Eyvallah

Tepkiler: Invoke

Invoke

Üye
Artık, youtubedan video izleyebiliyorum, firefox sürekli eksik eklenti hatası vermiyor ve profilime girdiğimde illidan reisin sesini duyabiliyorum. Hepsi için Teşekkürler Metalci Melek.

- - - Eklendi - - -

Hacı peki, windowsu nasıl sileceğim bu konuda bilgin var mı?

Baştan kur

- - - Eklendi - - -

Yada nette araştır

Invoke

Üye

hmm, windowsun üstüne ubuntu kur diyorsun
Dosyalarımı D'ye taşıyım o zaman bir şey olmaz herhalde?

- - - Eklendi - - -

Baştan kur

- - - Eklendi - - -

Yada nette araştır
Ufak çaplı da olsa araştırdım da pek faydalı şeyler bulamadım Biraz daha kurcalayım o zaman.

- - - Eklendi - - -

Easybcd ile oluyor galiba da, linux için yok herhalde easybcd... :/ Windowsa giremiyorum ki ben windowstan siliyim.

D ye taşı c yi formatla c ye ubuntu kur d dekileri c ye at d yi formatla tamamdır

Invoke

Üye
Neyse ben kafamda bir plan yaptım, şimdi yatayım yarın halledeceğim, iyi geceler**

- - - Eklendi - - -

D ye taşı c yi formatla c ye ubuntu kur d dekileri c ye at d yi formatla tamamdır

Hmm... Ben de böyle düşünmüştüm ama o zaman şimdi mi yapsam

okadar görsellikten sonra win8 de donanım lisanslı verildiği için yeni pclerde sayenizde sanal makineden kullanıyom linüxü daha iyi oluyor

Invoke

Üye

Ben bir yerde, tübitak geliştirmeyi bırakmış, bir başka grupta isim haklarını almış devam ettiriyormuş diye okumuştum demek sonra tübitak devam etmiş... Neyse

fdisk nedir bilmiyorum ama sonuç olarak ben de 2.bir sistem daha grup düzeltmeyi düşündüm, xp deniyordum mavi ekran verdi
Sonra epey zahmetli olsa da(eski bilgisayarı kurup öyle indirmek zorunda kaldım gecenin 3ünde) ubuntu kurdum. Düzeldi. =)

- - - Eklendi - - -

Acaba, ext2,ext3,ext4'ün ne gibi bir farkı var?

- - - Eklendi - - -

Hayal kırıklığı: Steam var da içinde Dota 2 yok Windowsu tekrar kurmak zorundayım...

Türe

Üye
Beni de ekleyin sonunda kurdum. Linux Mint 15 Oliviera.

Yalnız ad-blocker var mı firefox için ? Ya da uygulama mağazası nerede ? Başka öneriniz var mı yapmam gereken ?

Chromnium kurup adblock eklentisi edinebilirsin kenxi mağazasından

Türe

Üye
Kendi mağazası nerede

Türe

Üye
Tamam Linuxun mağazası var mı ?

Her linux tabanlı sistemin mağazası var mı bilmiyorum ama ubuntunun kendine özel bir uygulama mağazası var google play gibi

Türe

Üye
Mint'in yok demek ki göremedim Bu arada Chrome'a gmail hesabımı giriş yaptığım halde girmiyor hesaba sürekli sayfayı yeniliyor gıcık oldum

tapatalk

Üye
ubntunun kendi depoları var chromiuma giriş yapmak için çift şifre gerekli linuxda en azından bende öyle