HakanSeven12 Üye http://www.maxicep.com/linux-tabanli-isletim-sistemleri/ubuntu-kurulumu-802870.html Gerekli bilgi konuda var
http://www.maxicep.com/linux-tabanli-isletim-sistemleri/ubuntu-kurulumu-802870.html Gerekli bilgi konuda var
MaxiHan Üye Konu Sahibi Konunun ismi ve içeriği değiştirilmiştir. Ayrica konumuz 3200 okunmaya ulaşmiştir
1STayTRue35 Üye patronus' Alıntı: Linux kurulumu olarak değiştirdim ismini Genişletmek için tıkla ... Hacı ne diyorsun şimdi linux sağlam mı
patronus' Alıntı: Linux kurulumu olarak değiştirdim ismini Genişletmek için tıkla ... Hacı ne diyorsun şimdi linux sağlam mı
KayraBey Üye Kesinlikle denenmesi gereken bir işletim sistemi.ihtiyaca göre değişir belki ama ben çok memnunum.sanki ben yapmışım gibi
Kesinlikle denenmesi gereken bir işletim sistemi.ihtiyaca göre değişir belki ama ben çok memnunum.sanki ben yapmışım gibi
MaxiHan Üye Konu Sahibi Tahir' Alıntı: Kesinlikle denenmesi gereken bir işletim sistemi.ihtiyaca göre değişir belki ama ben çok memnunum.sanki ben yapmışım gibi Genişletmek için tıkla ... Internette gezinmek linuxda daha keyifli bence
Tahir' Alıntı: Kesinlikle denenmesi gereken bir işletim sistemi.ihtiyaca göre değişir belki ama ben çok memnunum.sanki ben yapmışım gibi Genişletmek için tıkla ... Internette gezinmek linuxda daha keyifli bence
MaxiHan Üye Konu Sahibi M@cros' Alıntı: 64-bit PC (AMD64) yazıyor intele uyumlu değil mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır başka sürümü indirin
M@cros' Alıntı: 64-bit PC (AMD64) yazıyor intele uyumlu değil mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır başka sürümü indirin
M@cros Üye baktım amd ve diğerleri için yazmışlar şuan indiriyorum eğer değilse bana intel için 64 bit sürümünün linkini verebilir misiniz?
baktım amd ve diğerleri için yazmışlar şuan indiriyorum eğer değilse bana intel için 64 bit sürümünün linkini verebilir misiniz?
M@cros Üye patronus' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
patronus' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler