Oğuzhan Üye patronus' Alıntı: anka sürümü pisi üzerine kurulmuştur, 2013 ise debian tabanlıdır. Anka biraz daha görseldir. Hangisinin daha hızlı olup olmadığını bilmiyorum çünkü denemedim ikisinide ama kağıt üzerinde pardus anka benim daha çok hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler Ben biraz arastirma yapayim kararimi veririm
patronus' Alıntı: anka sürümü pisi üzerine kurulmuştur, 2013 ise debian tabanlıdır. Anka biraz daha görseldir. Hangisinin daha hızlı olup olmadığını bilmiyorum çünkü denemedim ikisinide ama kağıt üzerinde pardus anka benim daha çok hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler Ben biraz arastirma yapayim kararimi veririm
MaxiHan Üye Konu Sahibi Sait abi konuyu duzenlemeye calistigimda bu konu kapatilmistir diye uyari veriyor tapatalk da
Nextman Emekli Yönetici patronus' Alıntı: Hala ayni hata pcye gecincede bakayim Genişletmek için tıkla ... Konu kapalı olsa yazamazsin biliyorsun bu tur islemleri lutfen mumkunse pcden yapiniz.
patronus' Alıntı: Hala ayni hata pcye gecincede bakayim Genişletmek için tıkla ... Konu kapalı olsa yazamazsin biliyorsun bu tur islemleri lutfen mumkunse pcden yapiniz.
HakanSeven12 Üye Su bastaki linux mint kurulumunu ayir artik baska bir konu olarak ac bu sadece topluluk konusu olsun bide pardusdanda gorsel ekle
Su bastaki linux mint kurulumunu ayir artik baska bir konu olarak ac bu sadece topluluk konusu olsun bide pardusdanda gorsel ekle
MaxiHan Üye Konu Sahibi Metalci Melek' Alıntı: Aslinda oda yapacakti ama unutuyo galiba sen bi el atsana abi Genişletmek için tıkla ... eve gidince kaldiririm
Metalci Melek' Alıntı: Aslinda oda yapacakti ama unutuyo galiba sen bi el atsana abi Genişletmek için tıkla ... eve gidince kaldiririm
KayraBey Üye Metalci Melek' Alıntı: Aslinda oda yapacakti ama unutuyo galiba sen bi el atsana abi Genişletmek için tıkla ... Elim buralara kadar uzamıyor malesef
Metalci Melek' Alıntı: Aslinda oda yapacakti ama unutuyo galiba sen bi el atsana abi Genişletmek için tıkla ... Elim buralara kadar uzamıyor malesef
KayraBey Üye CABBAR' Alıntı: Ayrıca Ahmet abi bölüm yardım, destek. . . gibi alt kategorilere ayrılmayacak mı ? Genişletmek için tıkla ... İlerki zamanlar da oda olacak.
CABBAR' Alıntı: Ayrıca Ahmet abi bölüm yardım, destek. . . gibi alt kategorilere ayrılmayacak mı ? Genişletmek için tıkla ... İlerki zamanlar da oda olacak.