Linux kullananlar

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Linux mint forever

• Beğen
Tepkiler: CABBAR

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
ben de windowsun yanına bide ubuntu kurdum bugün linux min kullanmıştım ama hiç sevmedim ubuntu daha güzelmiş yalnız 1 sorum olacak şimdi ubuntuyu kurdum ama ekran kartını felan da kurcakmıyım

• Beğen
TheMadness

TheMadness

Üye
ben de windowsun yanına bide ubuntu kurdum bugün linux min kullanmıştım ama hiç sevmedim ubuntu daha güzelmiş yalnız 1 sorum olacak şimdi ubuntuyu kurdum ama ekran kartını felan da kurcakmıyım

Otomatik olarak kurulur, dert etmene gerek yok. Linux bu :ehe

• Beğen
_RYUK_

_RYUK_

Üye
linuxta driverlari kurmana gerek yok.Ayrıca linuxu merak eden arkadaşların windowta virtual box üzerinden linuxu kullanmalarını tavsiye ederim

• Beğen
ismail

ismail

Üye
wifi driveri kurmak zorunda kalmıştım ben :)

Abi format sorun değil tak flashı üzerine yükle tammdır :D

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
dün geceden beri deniyorum ubuntuyu. Windows'a android dersek ubuntu symbian gibi bişey. Kullanılabilir muhakkak ama windows'tan eksiği çok. Belki de ben daha tam bilmiyorum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
TheMadness

TheMadness

Üye
dün geceden beri deniyorum ubuntuyu. Windows'a android dersek ubuntu symbian gibi bişey. Kullanılabilir muhakkak ama windows'tan eksiği çok. Belki de ben daha tam bilmiyorum :hmmm

Tam tersi olacak

• Beğen
TheMadness

TheMadness

Üye

Nasıl Tam tersi :hmmm Ben kullanılabilirlik açısından, uygulama zenginliği açısından demiştim

- - - Eklendi - - -

Nasıl Tam tersi :hmmm Ben kullanılabilirlik açısından, uygulama zenginliği açısından demiştim

Kullanılabilirlik açısından ubuntu daha iyi. Uygulama olarak bulamadığım şey yok. Oyunda haklısın. Ama pcde oyun oynamadığım için sorun yok

• Beğen
MrTech

MrTech

Üye
  • Beğen
Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
Oynamayi ver :)

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi

Kullanılabilirlik açısından ubuntu daha iyi. Uygulama olarak bulamadığım şey yok. Oyunda haklısın. Ama pcde oyun oynamadığım için sorun yok

MiniTab, Microsoft SQL Lingo, Lindo gibi programlar da ar mı?

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Takipçi Satın Al

Üst Alt