Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Linux kullananlar
Sponsorlu Bağlantılar
MaxiHan
Üye
Linux mint forever
ferhat_5382
Üye
ben de windowsun yanına bide ubuntu kurdum bugün linux min kullanmıştım ama hiç sevmedim ubuntu daha güzelmiş yalnız 1 sorum olacak şimdi ubuntuyu kurdum ama ekran kartını felan da kurcakmıyım
ben de windowsun yanına bide ubuntu kurdum bugün linux min kullanmıştım ama hiç sevmedim ubuntu daha güzelmiş yalnız 1 sorum olacak şimdi ubuntuyu kurdum ama ekran kartını felan da kurcakmıyım
sölediğin için saol bide 2 saat driver arıcaktım[/SIZE][/COLOR]
_RYUK_
Üye
linuxta driverlari kurmana gerek yok.Ayrıca linuxu merak eden arkadaşların windowta virtual box üzerinden linuxu kullanmalarını tavsiye ederim
ismail
Üye
wifi driveri kurmak zorunda kalmıştım ben
Abi format sorun değil tak flashı üzerine yükle tammdır
CABBAR
Üye
Konu Sahibi
dün geceden beri deniyorum ubuntuyu. Windows'a android dersek ubuntu symbian gibi bişey. Kullanılabilir muhakkak ama windows'tan eksiği çok. Belki de ben daha tam bilmiyorum
dün geceden beri deniyorum ubuntuyu. Windows'a android dersek ubuntu symbian gibi bişey. Kullanılabilir muhakkak ama windows'tan eksiği çok. Belki de ben daha tam bilmiyorum