MaxiHan Üye Yav yarin cografya sinavi var ben daha kitabin yuzune bakmadim onun yerine matematik calisdim
achambo Üye patronus' Alıntı: Yav yarin cografya sinavi var ben daha kitabin yuzune bakmadim onun yerine matematik calisdim Genişletmek için tıkla ... adama bak ya benim de kimya var offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
patronus' Alıntı: Yav yarin cografya sinavi var ben daha kitabin yuzune bakmadim onun yerine matematik calisdim Genişletmek için tıkla ... adama bak ya benim de kimya var offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
MaxiHan Üye achambo' Alıntı: adama bak ya benim de kimya var offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff Genişletmek için tıkla ... Ben kimyadan feci korkuyodum gecen hafta 90 civari bi sey bekliyorum su an
achambo' Alıntı: adama bak ya benim de kimya var offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff Genişletmek için tıkla ... Ben kimyadan feci korkuyodum gecen hafta 90 civari bi sey bekliyorum su an
achambo Üye patronus' Alıntı: Ben kimyadan feci korkuyodum gecen hafta 90 civari bi sey bekliyorum su an Genişletmek için tıkla ... gazlardan çekeceğim varmış çözemiyorum bazı soruları
patronus' Alıntı: Ben kimyadan feci korkuyodum gecen hafta 90 civari bi sey bekliyorum su an Genişletmek için tıkla ... gazlardan çekeceğim varmış çözemiyorum bazı soruları
MaxiHan Üye achambo' Alıntı: gazlardan çekeceğim varmış çözemiyorum bazı soruları Genişletmek için tıkla ... Bende cozemiyodum cildirma seviyesine gelmisdim meger cozebiliyomusum sinavda farkettim
achambo' Alıntı: gazlardan çekeceğim varmış çözemiyorum bazı soruları Genişletmek için tıkla ... Bende cozemiyodum cildirma seviyesine gelmisdim meger cozebiliyomusum sinavda farkettim
achambo Üye patronus' Alıntı: Bende cozemiyodum cildirma seviyesine gelmisdim meger cozebiliyomusum sinavda farkettim Genişletmek için tıkla ... ben yatayım sabah da çalışırım biraz acayip korkuyom
patronus' Alıntı: Bende cozemiyodum cildirma seviyesine gelmisdim meger cozebiliyomusum sinavda farkettim Genişletmek için tıkla ... ben yatayım sabah da çalışırım biraz acayip korkuyom
achambo Üye -Akıncı' Alıntı: yeter be hergün bir şey deniyon abi Genişletmek için tıkla ... bağımlı oldu
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Tahir' Alıntı: Bir tane sistem var Hakan 4.2 gb iso var.onu indirip denesem mi Genişletmek için tıkla ... Oha o neymis oyle adi ne
Tahir' Alıntı: Bir tane sistem var Hakan 4.2 gb iso var.onu indirip denesem mi Genişletmek için tıkla ... Oha o neymis oyle adi ne