Akıncı Üye sait abinin bir şey demiyeceği yer windows un üstüne kurunca nasıl geçeriz tekrar windows a
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: sait abinin bir şey demiyeceği yer windows un üstüne kurunca nasıl geçeriz tekrar windows a Genişletmek için tıkla ... açılışta ubuntu ve windows yazıyo hangisine tıklarsan o açılıyo - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 4 misafir) x-scarface*, -qarapapaq-, Metalci Melek+, -Akıncı+ Genişletmek için tıkla ... hep 1 eksik
-Akıncı' Alıntı: sait abinin bir şey demiyeceği yer windows un üstüne kurunca nasıl geçeriz tekrar windows a Genişletmek için tıkla ... açılışta ubuntu ve windows yazıyo hangisine tıklarsan o açılıyo - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Şu anda 9 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 4 misafir) x-scarface*, -qarapapaq-, Metalci Melek+, -Akıncı+ Genişletmek için tıkla ... hep 1 eksik
Invoke Üye Metalci Melek' Alıntı: hee şu mesele fareyi hızlıca en kenara yapıştırıp durmaksızın en kenardan yukarya sürüklicen Genişletmek için tıkla ... Eyvallah,azcık kaydırmak gerekliymiş. Yapışkan ekranlar nedir, peki?
Metalci Melek' Alıntı: hee şu mesele fareyi hızlıca en kenara yapıştırıp durmaksızın en kenardan yukarya sürüklicen Genişletmek için tıkla ... Eyvallah,azcık kaydırmak gerekliymiş. Yapışkan ekranlar nedir, peki?
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Eyvallah,azcık kaydırmak gerekliymiş. Yapışkan ekranlar nedir, peki? Genişletmek için tıkla ... hassaslığı en yüksek yap onu bilmiyorum - - - Eklendi - - - patronus' Alıntı: Arkadaslar carsamba linux tabanli sistemler forumunu aksama dogru basacam hazir olun Genişletmek için tıkla ... hazırlıklara başlıyorum - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: bi usb alalım para toplasam buradan Genişletmek için tıkla ... benden kuruşş çıkmaz - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: Arada sağ click yapıyorum, yenileye basıcam ama bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... gerek yok çünkü
-qarapapaq-' Alıntı: Eyvallah,azcık kaydırmak gerekliymiş. Yapışkan ekranlar nedir, peki? Genişletmek için tıkla ... hassaslığı en yüksek yap onu bilmiyorum - - - Eklendi - - - patronus' Alıntı: Arkadaslar carsamba linux tabanli sistemler forumunu aksama dogru basacam hazir olun Genişletmek için tıkla ... hazırlıklara başlıyorum - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: bi usb alalım para toplasam buradan Genişletmek için tıkla ... benden kuruşş çıkmaz - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: Arada sağ click yapıyorum, yenileye basıcam ama bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... gerek yok çünkü
achambo Üye -Akıncı' Alıntı: sait abinin bir şey demiyeceği yer windows un üstüne kurunca nasıl geçeriz tekrar windows a Genişletmek için tıkla ... gparted ile geçersin - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: bi usb alalım para toplasam buradan Genişletmek için tıkla ... 10 tl 8 gb
-Akıncı' Alıntı: sait abinin bir şey demiyeceği yer windows un üstüne kurunca nasıl geçeriz tekrar windows a Genişletmek için tıkla ... gparted ile geçersin - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: bi usb alalım para toplasam buradan Genişletmek için tıkla ... 10 tl 8 gb
achambo Üye -qarapapaq-' Alıntı: Arada sağ click yapıyorum, yenileye basıcam ama bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... aynen alışkanlık
-qarapapaq-' Alıntı: Arada sağ click yapıyorum, yenileye basıcam ama bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... aynen alışkanlık
Akıncı Üye achambo' Alıntı: gparted ile geçersin - - - Eklendi - - - 10 tl 8 gb Genişletmek için tıkla ... nerede la para yok bende
achambo' Alıntı: gparted ile geçersin - - - Eklendi - - - 10 tl 8 gb Genişletmek için tıkla ... nerede la para yok bende
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: yapma ya en güvendiğim sendin serhan verir Genişletmek için tıkla ... ben öğrenci adamım
-Akıncı' Alıntı: yapma ya en güvendiğim sendin serhan verir Genişletmek için tıkla ... ben öğrenci adamım
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Kabız Civciv' Alıntı: Gapitalist ogrenci Genişletmek için tıkla ... fakir öğrenci daha yerinde olur
Oğuzhan Üye Ezan coktan okunmua bugun orucu acabilim yarin devam oruca - - - Eklendi - - - Metalci Melek' Alıntı: fakir öğrenci daha yerinde olur Genişletmek için tıkla ...
Ezan coktan okunmua bugun orucu acabilim yarin devam oruca - - - Eklendi - - - Metalci Melek' Alıntı: fakir öğrenci daha yerinde olur Genişletmek için tıkla ...
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Kabız Civciv' Alıntı: Ezan coktan okunmua bugun orucu acabilim yarin devam oruca - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... günaydın
Kabız Civciv' Alıntı: Ezan coktan okunmua bugun orucu acabilim yarin devam oruca - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... günaydın
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: bende öğrenciyim Genişletmek için tıkla ... ozaman öğrenciden para istenmiceni bilmen lazım
-Akıncı' Alıntı: bende öğrenciyim Genişletmek için tıkla ... ozaman öğrenciden para istenmiceni bilmen lazım
achambo Üye -Akıncı' Alıntı: nerede la para yok bende Genişletmek için tıkla ... her hafta bir yerde indirim oluyo
-Akıncı' Alıntı: nerede la para yok bende Genişletmek için tıkla ... her hafta bir yerde indirim oluyo