muratt-14
Üye
-
Konu Sahibi
-
valla çok güzel olur arkadaşlar bu güzellikten mahrum kalmayalım. aslında benim durum daha da karışıktel de sorun oldu servise verdim telefoncu da 5230 telefonuma 5235 51.6.002 versiyonunu yüklemiş normalde 5230a ait belle final cfwsi elimde mevcut. fakat birkaç gündür kullanıyorm 5235 bir sorun yaratmıyo sanırım ben de doğal olarak tekrar 5230 versiyonuna dönmeye gerek duymadım açıkçası...
Kardeşim bana bu konuda yardımcı olabilir misin benim telefonum 5230 ama 5235 fw si yükledim bi yanlışlık oldu orda... 5230 a dönmemde yardımcı olabilir misin
kardeşim bi alt mesajında diğer kardeşimin dediği gibi versiyon düşürülemiyo maalesef. 5230la 5235in işletim sistemi falan aynı olması lazım çünkü 5230umda şu an 5235 51.6.002 yani son sürüm yüklü bi üst sürümü var da tr değil. öle kalmasında bi sakınca yok kısacası bi problem yaratmıyo ama linkler ölü olduğu için orj sürümde kaldım link veren olsa orjinal ofwnin üstüne son tuğrayı ya da belle finali yüklücem güzel olacak...
bende var ama mobilim ya kardeş
Valla ya arşivinde olan biri paylaşsa süper olcak özellikle son tuğrayı istiyorum bendesorun çıkarmadı kullanıyorum bu sürümü sevmedim de değil hani sadece çok şarj yiyodu onu da forumdan bi mod bulup hallettim
- - - Eklendi - - -
4shared a dosya.tc ye falan yükler misin kardeşim onu mobilden upload yapılabiliyo bu sitelere
kardeş 30 mb kadar yüklüyo sonra benim bağlantı yüzünden orda kalıyo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?