(Linkler Silindi) paylaşımları sorunu :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratt-14

Üye
    Konu Sahibi
(Linkler Silindi) paylaşımları sorunu :(
arkadaşlar herkese iyi bayramlar uzun bir aradan sonra foruma bakim dedim yepyeni değişiklikler olmuş cfw adına.. ama maalesef son tuğra olsun,belle final olsun hiçbirini indiremiyorum linkler ölü bana ya da daha önce indirmemiş arkadaşlara yardımcı olabilecek var mı acaba?? teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: anılbaran

anılbaran

anılbaran

Üye
Konu sahibi kasıtlı olarak linkleri sildiğinden (son tuğra için diyorum) şuan indiremiyorsunuz .Evet elinde olanlar varsa dosyaları bir yere yükleyip linkleri bu konuya atabilirler.

• Beğen
Tepkiler: muratt-14

muratt-14

Üye
    Konu Sahibi
valla çok güzel olur arkadaşlar bu güzellikten mahrum kalmayalım. aslında benim durum daha da karışık :s tel de sorun oldu servise verdim telefoncu da 5230 telefonuma 5235 51.6.002 versiyonunu yüklemiş normalde 5230a ait belle final cfwsi elimde mevcut. fakat birkaç gündür kullanıyorm 5235 bir sorun yaratmıyo sanırım ben de doğal olarak tekrar 5230 versiyonuna dönmeye gerek duymadım açıkçası...

DaNq3rB0y2

Üye
bilgisayara yedek almıştım yandı bilgisayar

muratt-14

Üye
    Konu Sahibi
aksilik olduğu zaman oluyo kardeşim bende de 5230 dosyaları var ama 5235 lazım oldu linkler uçtu falan kaldık öle ortada :s

musti843

musti843

Üye
bende var ama mobilim ya kardeş

muratt-14

Üye
    Konu Sahibi
:\ yok mu pc sinde olan bi çözüme kavuşturalım...

muratt-14

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım edicek yok mu? :S

silentattack

silentattack

Üye
valla çok güzel olur arkadaşlar bu güzellikten mahrum kalmayalım. aslında benim durum daha da karışık :s tel de sorun oldu servise verdim telefoncu da 5230 telefonuma 5235 51.6.002 versiyonunu yüklemiş normalde 5230a ait belle final cfwsi elimde mevcut. fakat birkaç gündür kullanıyorm 5235 bir sorun yaratmıyo sanırım ben de doğal olarak tekrar 5230 versiyonuna dönmeye gerek duymadım açıkçası...

Kardeşim bana bu konuda yardımcı olabilir misin benim telefonum 5230 ama 5235 fw si yükledim bi yanlışlık oldu orda... 5230 a dönmemde yardımcı olabilir misin

Süleyman

Süleyman

Üye
s60v5 te versiyon düşürülemez

muratt-14

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bana bu konuda yardımcı olabilir misin benim telefonum 5230 ama 5235 fw si yükledim bi yanlışlık oldu orda... 5230 a dönmemde yardımcı olabilir misin

kardeşim bi alt mesajında diğer kardeşimin dediği gibi versiyon düşürülemiyo maalesef :s . 5230la 5235in işletim sistemi falan aynı olması lazım çünkü 5230umda şu an 5235 51.6.002 yani son sürüm yüklü bi üst sürümü var da tr değil. öle kalmasında bi sakınca yok kısacası bi problem yaratmıyo ama linkler ölü olduğu için orj sürümde kaldım :D link veren olsa orjinal ofwnin üstüne son tuğrayı ya da belle finali yüklücem güzel olacak...

silentattack

silentattack

Üye
kardeşim bi alt mesajında diğer kardeşimin dediği gibi versiyon düşürülemiyo maalesef :s . 5230la 5235in işletim sistemi falan aynı olması lazım çünkü 5230umda şu an 5235 51.6.002 yani son sürüm yüklü bi üst sürümü var da tr değil. öle kalmasında bi sakınca yok kısacası bi problem yaratmıyo ama linkler ölü olduğu için orj sürümde kaldım :D link veren olsa orjinal ofwnin üstüne son tuğrayı ya da belle finali yüklücem güzel olacak...

Valla ya arşivinde olan biri paylaşsa süper olcak özellikle son tuğrayı istiyorum bende :D sorun çıkarmadı kullanıyorum bu sürümü sevmedim de değil hani :D sadece çok şarj yiyodu onu da forumdan bi mod bulup hallettim :D

- - - Eklendi - - -

bende var ama mobilim ya kardeş

4shared a dosya.tc ye falan yükler misin kardeşim onu mobilden upload yapılabiliyo bu sitelere

musti843

musti843

Üye
Valla ya arşivinde olan biri paylaşsa süper olcak özellikle son tuğrayı istiyorum bende :D sorun çıkarmadı kullanıyorum bu sürümü sevmedim de değil hani :D sadece çok şarj yiyodu onu da forumdan bi mod bulup hallettim :D

- - - Eklendi - - -

4shared a dosya.tc ye falan yükler misin kardeşim onu mobilden upload yapılabiliyo bu sitelere

tmm deniyorum kardeşim

muratt-14

Üye
    Konu Sahibi
bekliyoz kardesim eyw

musti843

musti843

Üye
kardeş 30 mb kadar yüklüyo sonra benim bağlantı yüzünden orda kalıyo :(

silentattack

silentattack

Üye
kardeş 30 mb kadar yüklüyo sonra benim bağlantı yüzünden orda kalıyo :(

Bilgisayardan girdiğin bi gün o dosyaları upload edip link atarsan sana nasıl dua ederim tahmin bile edemezsin :D

musti843

musti843

Üye
buyur kardeşim

musti843

musti843

Üye
önemli değil kardeşim :)

muratt-14

Üye
    Konu Sahibi
kardesim gercekten cok sagol klavyene saglik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt