Link kirliligi için daraltma/genişletme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Link kirliligi için daraltma/genişletme
Merhaba

Konularda bir çok başka dosya sitesini linki var ve bunları konu ya ekleyince baya bir kirlilik yapıyor

mesela elimde 50 link var a b c d sitelerinden

a b c d sitelerini linkini ekleyince çok yer alıyor onun yerine

linkleri göster/gizle butonu eklenemezmi?

Teşekkürler

Consul9

Consul9

Üye
eklenebilir ama bizim forumumuzdan 100 konu alsak taş çatlasa 5-10 tanesinde birden fazla link olur.O dediğiniz daha çok sürüm oyun/uygulama vb.paylaşım yapan sitelerde var ki bizde sürüm ancak cep telefonu oyun/programları paylaşılır o da zaten tek link olur genelde :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu seferde bazı üyeler "link yok, link nerde kardeşim" gibi mesajlar yazarlar :d: Link konuda varken bile yazıyorlar o özellik gelirse vah halimize :ehe

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR
PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
eklenebilir ama bizim forumumuzdan 100 konu alsak taş çatlasa 5-10 tanesinde birden fazla link olur.O dediğiniz daha çok sürüm oyun/uygulama vb.paylaşım yapan sitelerde var ki bizde sürüm ancak cep telefonu oyun/programları paylaşılır o da zaten tek link olur genelde :oke:

Linkleri gör o yüzden diyorum

http://www.maxicep.com/android-oyun...nizlemeli-garantili-pme-4l-apk-sd-562602.html Eger eklenirse daha iyi olur

Bu seferde bazı üyeler "link yok, link nerde kardeşim" gibi mesajlar yazarlar :d: Link konuda varken bile yazıyorlar o özellik gelirse vah halimize

:) Sende ne yaptın yaw

Revengeful

Emekli Yönetici
Yaparlarrrr :D Çeşit çeşit insan var :D

Consul9

Consul9

Üye
kardeşim kusura bakma ama o konuda 3,18mb lik dosyaya bile link verilmiş.Siteye dosya ekleme diye birşey var.Ayrıca o konu sence de biraz dağınık değil mi?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Ap açık ortada olan resmen ben burdayım diyor link ama konuda nerdeyse 10 tane link nerde diye cevap yazılmış. link ana başlıkda diye yazıyorum ardından yine aynı şekilde devam ettiler olmadı eklenti olarak verdim, yane linki ikiye çıkardım. Hani böyle birşey olsa heralde çorba olur.

fullwar

fullwar

Üye
Ap açık ortada olan resmen ben burdayım diyor link ama konuda nerdeyse 10 tane link nerde diye cevap yazılmış. link ana başlıkda diye yazıyorum ardından yine aynı şekilde devam ettiler olmadı eklenti olarak verdim, yane linki ikiye çıkardım. Hani böyle birşey olsa heralde çorba olur.

Benim favorim "rarpass". "Bu sifre istooo" Nerde bu sifree?".

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt