Lincoln ne zaman dönecek? : (

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Lincoln ne zaman dönecek? : (
Galatasaray'da Lincoln sorunu devem ediyor. Brezilyalı yıldız takımının sabahki antrenmanına katılmazken, Galatasaray Futbol Aş Genel Müdürü Adnan Sezgin Lincoln'ün 30 Mart Pazartesi günü İstanbulda olacağını söyledi..
Ülkesine izinsiz olarak giden Lincoln bu sabah Galatasaray'ın sabahkı çalışmasına katılmazken, Sezgin "Antrenmana noter getirip tespit yapmaya gerek yok. Yurtdışında olduğu belli, bu konuda gereken tespit tutanağını biz yaptık" dedi.
Sezgin, Brezilya'da bulunan Lincoln'e mevcut ceza prosederüne göre antrenma katılmadığı her gün için 14 bin euro ceza kesileceğini açıklarken Brezilyalı yıldızla görüştüklerini ve kendilerini 30 Mart'ta İstanbulda olacağını söylediğini belirtti.

Ligtv

'Davut

'Davut

Üye
ben lincoln anlıyamıyorum kafasına göre takılıyor:pro: böyle devam

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Acelesi yok ya döner istediği zaman. Bulmuş Gs takımını resmen elinde oynatıyor. Bir Allahın kuluda şu işi çözemiyor. :) Sonrada çıkıp ahkem kesiyorlar.. Kim kaybediyor GALATASARAY camiası bu kadar basit . İstediği maçta oynuyor istediği zaman istediğini yapıyor parasını tıkır tıkır gün güne alıyorlar..Hemde yıllık 3 Milyon 250 bin euro. Helal olsun :)

SayGILAR

Hellboy®

Hellboy®

Üye
DiaBLoS™;1294905' Alıntı:
Acelesi yok ya döner istediği zaman. Bulmuş Gs takımını resmen elinde oynatıyor. Bir Allahın kuluda şu işi çözemiyor. :) Sonrada çıkıp ahkem kesiyorlar.. Kim kaybediyor GALATASARAY camiası bu kadar basit . İstediği maçta oynuyor istediği zaman istediğini yapıyor parasını tıkır tıkır gün güne alıyorlar..Hemde yıllık 3 Milyon 250 bin euro. Helal olsun :)

SayGILAR
bu sefer hak veriyorum sana

ama Ortega olayını da hatırlatırım ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ortega olayı bundan çok farklı..Oyuncuların gruplaşması futbolcunun ayrılmasına neden oldu..Neticesinde paşalar gibi paramızı ödedi :) Nereye giderse gitsin. .

Aldığı para star oluşu futbolcuların işine gelmedi..Yıldız oyuncuları Türkiye de tam kapasiteli oynatmak zor iş..Herşey de engel çıkabiliyor. Klüblerin işi de gerçekten zor.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
(Laf atmak için falan söylemiyorum ortam gerilsin flaan diye değil yanlış anlamayın.)

Ortega zamanında giderken oynatılmadığı için gitmiş.Bir maç toplantısında kendinin ilk onbirde olmadığını öğrenince teknik direktörden tuvalete gitmek için izin istemiş ve bidaha gören olmamış :) Türkiye'deki yabancılar işte bu kadar rahat ve başıboş...

arslansem

arslansem

Üye
Erken döndü..Gün başına para kazanıyorduk keşke biraz daha geç kalsaydı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...