Lincoln kararını açıkladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Lincoln kararını açıkladı!
Galatasaray'daki 2 sezonun da istikrarsız bir tablo çizen ve hayalkırıklığı yaratan Cassio Lincoln, kişisel internet sitesinden önemli açıklamalar yaptı.

Brezilyalı yıldız hem takımda kalıp kalmayacağını merak eden sarı kırmızılı taraftarlara seslendi, hem de yönetime ve Rijkaard'a mesaj gönderdi: "Kalmak istiyorum, gelecek sene çok farklı olacak!"

Kişisel internet sitesi Lincolnofficial.com'da yer alan açıklamasına göre Lincoln, gelecek sezon da sarı kırmızılı takımda forma giymek istiyor. Frank Rijkaard'ın Galatasaray'ın başına geçmesinin ardından yaptığı açıklamada Brezilyalı yıldız "Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyorum. Gelecek sezon çok farklı olacak" diye konuştu.

(Ligtv)

Güizaya gülenler , eleştirenler acaba Lincoln hakkında neler düşünüyorlar.

:)

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

arslansem

arslansem

Üye
Oynasa gerçekten iyi futbolcu ama oynasa..Ah bi de oynasa!!!
Rijkaard çoğu futbolcu hakkında bilgim yok demişti.Ve 1 senenin maç kasetlerini aldı şu an izlemekte.Lincoln ün Galatasaray da 3.sezonu olacak 5.teknik direktör bu.Nasip olmadı göndermek.Rijkaard ne mal olduğunu kısa sürede anlayacaktır diye ümit ediyorum:)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Oynarsa çok iyi bir futbolcu.

Cynical

Cynical

Üye
Adam takımın son maçını izlemeden basıp gitti ki gazozuna filan da değil, takımın Avrupa'ya gidip gidemeyeceğini belirleyecek bir maç. Nazı, kaprisi yeni gelinden beter. Yok bacağım ağrıyor, yok başım çatlıyor. Kulüpten izin almadan tatile çıktı. Oyundan alındı afra tafra. Takım sezonu açtı, beyim Brezilya'da şarkı türkü... Sahada ne yaptığı belli değil. Şimdi de Rijkaard'la çalışmak için sabırsızlanıyormuş. Oldu... Versinler özbeklere gitsin. Aslında asıl yorumum yukarıdaydı ama sansüre takılmış. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...