Likeall.org yeni yüzüne kavuştu

Sponsorlu Bağlantılar

wmqp

Üye
    Konu Sahibi
Likeall.org yeni yüzüne kavuştu
Likeall.org yeni yüzüne kavuştu. Tamamen yeni tasarımı ve yeni arayüzü ile gerçekten hoş ve yenilikçi bir hava kazanmış olan site rakipleri ile arasındaki farkı açmaya devam ediyor. Özellikle yeni tasarımla beraber görünüm dışında yep yeni özelliklerde eklendi. Artık siteye referans oluşturduğunuzda her bir kişi için 0.1$ alacaksınız. Düşünseniz 10 Arkadaşınızı davet edeceksiniz ve 1$ kazanacaksınız. Yada sitenizde veya herhangi bir sosyal medya mecrasında paylaşacaksınız. Ve Her insandan 0.1$ alacaksınız. Bu şekilde sadece 1000 Kişi ile 100$ Kazanmanız mümkün. Eğer hiti yüksek bir siteniz yada sosyal medyada takipçisi çok bir hesabınız varsa bunları çok hızlı ve kolay bir şekilde paraya dönüştürebileceksiniz. Ayrıca bu paranın yanında her kişiden 200 kredi de kazanacaksınız. Peki yeni tasarımla beraber yeni sitenin görünümü nasıl oldu?

İşte Yep Yeni Görünümü İle Likeall.Org:



Buda site içinden bir görünümü:



Ben bu siteyi ilk kez görüyorum diyorsanız isterseniz sizler için biraz da siteyi tanıtalım.

Likeall.org sitesi Ücretsiz sosyal tanıtım hizmeti veren bir sitedir. Yani adından da anlaşılacağı gibi bu siteye girip tabiri caizse fenomen olabilirsiniz. Her şey parmağınızın ucunda! Siteye giriş yapın, kredi kazanın, kredileriniz ile de aklınıza gelebilecek her sosyal medya mecrasında takipçi,beğeni,izlenme vb. her şeyi kazanın.

Peki Kredi Nasıl Kazanılır?
İşte bu sorunun cevabı çok basit. Diğer hesapları takip etmeniz yeterli. Örneğin: Facebook Likes Kategorisine girip Facebook sayfaları beğenebilirsiniz. Ardından karşı tarafın kredisi size geçecektir bu şekilde kredilerinizi biriktirebilirsiniz. Yada bu ücretsiz yöntem yerine ücretli yolu seçip kredi satın alabilirsiniz.

Kredileri kazandım şimdi onlar ile ne yapacağım?
Şimdi onlarla kendinizi fenomen yapma zamanı! Önce istediğiniz hesabınızı siteye ekleyin. "CPC" bölümüne ise karşı tarafa kaç kredi vereceğinizi seçin. 1 İle 10 Arasında karşı tarafa kredi verebilirsiniz. Yada "VİP" olup bu tür sınırlamalara takılmaya da bilirsiniz. Ardından örneğin 10 seçtiniz sizin sayfanızı beğenen takip eden veya abonesi olan kişi sizden 10 kredi alacaktır. Bu şekilde siz 10 kredi kaybedeceksiniz fakat sayfanız bir takipçi, beğeni veya abone kazanacaktır. Sistem bu şekilde yürümektedir.

Yeni tasarım ile beraber kullanımı daha da kolaylaşan ve Türkçe dil desteğiyle Türklere verdiği önemi bir kez daha gösteren Likeall sitesi denemeye değer.

Likeall.org ile hep hayalini kurduğunuz üne kavuşmaya ne dersiniz her şey parmaklarınız ucunda!
 


Üst Alt