aluzcep
Üye
Lifeblog programının oluşturduğu " TextIndex.db " yi silmeye çözüm!!!
Bazı arkadaşlar telefonun C: data--->Lifeblog---->TextIndex dosyasının içinde oluşan TextIndex.db uygulamasının 100 mb e kadar ulaştığından ve telefon hafızasını doldurduğundan şikayetçi ve bu dosyayı silmeye kalktığımızda silinmiyor.Lifeblog programını kullanmasanız dahi bu dosyanın gitgide artabiliyor.Bu dosyayı hiç bilmiyenlerin kontrol etmesini tavsiye ederim.Bunu silebilmeniz için yapmanız gereken ise direk textindex.db yi silmeye çalışmayın onun içinde olduğu bi önceki dosya olan TextIndex i sil deyin alt klasörlerin felan silinmesini onaylıyomusunuz diyecek evet dediğinizde silindiğini görecekseniz.Daha sonra lifeblog programını bir kez açın textindex.db yeniden oluşacak fakat 2kb olarak, 100mb nere 2 kb nere
.Ben silerken ActiveFile programını kullandım silmede sorun yaşarsanız bu programı kullanın siz de 
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar bu yöntemi başka telefonda denedim silmedi onu da şöyle hallettik öncelikle ACTİVEFİLE dosya yöneticinizin olması gerekiyo işlem için activefile programını açıyosunuz direk C,D,E sürücüleri çıkacak karşınıza onların alt kısmında "işlemler" diye bölüm var girin oraya o işlemlerin içinde TextIndexServer.exe diye bi işlem var (genelde son işlemlere doğru oluyor)onun üstüne gelin "c" ye basın işlem sonlandırılsın mı diye soracaktır evet deyin daha sonra konunun başındaki silme işlemini uygulayın kesin silinecektir
Alıntı değildir kendi uğraşımdır emeğe saygı lütfen
.Ben silerken ActiveFile programını kullandım silmede sorun yaşarsanız bu programı kullanın siz de 
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar bu yöntemi başka telefonda denedim silmedi onu da şöyle hallettik öncelikle ACTİVEFİLE dosya yöneticinizin olması gerekiyo işlem için activefile programını açıyosunuz direk C,D,E sürücüleri çıkacak karşınıza onların alt kısmında "işlemler" diye bölüm var girin oraya o işlemlerin içinde TextIndexServer.exe diye bi işlem var (genelde son işlemlere doğru oluyor)onun üstüne gelin "c" ye basın işlem sonlandırılsın mı diye soracaktır evet deyin daha sonra konunun başındaki silme işlemini uygulayın kesin silinecektir
Alıntı değildir kendi uğraşımdır emeğe saygı lütfen