LiderLik Gitti..Fenerbahce Sivası Dağıttı. 1 - 4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
LiderLik Gitti..Fenerbahce Sivası Dağıttı. 1 - 4
Maç sonu yorumlarımı yapacagım demiştim hafta içinde.Ve maç sonuçlandı...Bu maç için bir sürü spekülasyonlar vardı...Bende demiştim ki Sivasspor fenerbahcenın rakibi olamaz fenerbahce macı cok rahat kazanır demiştim..Ve söylediklerim çok dogru ve haklı çıktım yine..Bazıları bana bir sürü verdi veriştirmişti..Yine en güzel cevabı verdiğimizi düşünüyorum..Fenerbahçe şaka olmayacagını umarım anlamışlardır bu sefer..Türkiye liginde fenerbahcenin asla rakibi yok..Bunun aksini eden umarım yoktur ama istisnalar yine çıkıcaktır:) fakat kaideyi bozmayacaktır.

ŞİMDİ OO ARKADAŞLARIN ( Atıp TutanLarın) YORUMLARINI ALMAK İSTİYORUM..

ouSahin

ouSahin

Üye

sevinsemmi üzülsem mi bilmiyorum karışık:(

futbol bölümünde tartışma ve düzen bozucu yorumlar istemiyorum :nono:

arslansem

arslansem

Üye
1-Sivasspor yöneticisi(ismini bilmiyorum isteyenler araştırebilir) fenerbahçe kongre üyesi...
2-Bülent Uygun açıklama yapınca fb tvye yapıyor...

Amacım fenerbahçenin aldığı haklı galibiyete kılıf bulmak değl...Klasik bir anadolu takımı görüntüsü veren takıma karşı pozisyonlar üretti atak futbol sergiledi fırsatları değerlendirip 3 puanı aldı...
Sorum şu:Lider demek diğer 17 takımdan iyi olan ve puan cetvelinde zirvede bulunan takım demek değilmidir?Peki neden bu haftaya kadar lider olan Sivasspor düşme hattına oynayan sıradan bi takım görüntüsü verdi,2pas yapamadı,bir olumlu atak geliştiremedi...Neden??
Haksız olamam dğl mi? Mantıklı cevabı yok bunun çünkü :oke:
fenerbahçeyi tebrik ediyorum
:)sevindiğim tarafı ise Sivassporun çok aşırı havaya girmesinin engellenmesiydi

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Sivassporu cok övdüler galyana getirdiler büyük takım falan filan..söylemiştim sivasspor fenerbahcenın rakibi değil farklı maglup olur diye..bu haftadan sonra dagılacaklardır muhtemel..

senin söylediklerin 2.plandı komık seyler:D

hidayet

hidayet

Üye
sivasın bir yerde stop layacağı belliydi bunu fenerbahçe başardı tebrik ediyorum fenerbahçeyi :pro:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bize yaradı :)

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Harbi Güzel Maç Oldu Yaa..Fenerbahçe'nin Yanındayız Her Zaman;)

JCKL

JCKL

Üye
sivas yenilmiş olabilir ama bu bi düşüşün başlangıcı değil.sonuç zaten belliydi bkz.
1-Sivasspor yöneticisi(ismini bilmiyorum isteyenler araştırebilir) fenerbahçe kongre üyesi...
2-Bülent Uygun açıklama yapınca fb tvye yapıyor...

ama bu sene fb şampiyon olamaz

arslansem

arslansem

Üye
Sivassporu cok övdüler galyana getirdiler büyük takım falan filan..söylemiştim sivasspor fenerbahcenın rakibi değil farklı maglup olur diye..bu haftadan sonra dagılacaklardır muhtemel..

senin söylediklerin 2.plandı komık seyler:D
yoo komik değil gayet mantıklı şeyler başka bi cevap bulabiliyosan buyur söyle
bu haftadan sonra dağılacaklarsa senin dediğin doğrudur ama aynı tempoyla devam edip zirveyi zorlamaya devam ederlerse benim dediğim doğrudur :oke:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
polemik yok arkadaşlar lütfen.
arslansem kızıştırmayalım ortalığı lütfen :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...