Libya ya Yapılan Askeri Müdahale Hakkında Ne düşünüyorsunuz

Sponsorlu Bağlantılar

• Müdahaleyi destekliyorum (evet)

Kullanılan: 2 11.8%
  • Müdahaleyi desteklemiyorum (hayır)

Kullanılan: 15 88.2%
  • Kararsız

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bildiğiniz gibi tunus ile Başlayan ve orta dogudaki diktatörlükle yönetilen tüm rejimlere sirayet eden isyan dalgası Libyada iç savaşa neden oldu bu olaya Amerika önderliğinde çeşitli bm ülkeri Askeri müdahaleye Başladı bu konu hakkındaki fikirlerinizi nedir

• Beğen
Tepkiler: Samsun55''

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Müdahaleyi desteklemiyorum. Onların niyetininde Libyada huzuru sağlamak olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Sömügeci devletler iş başında gene..

• Beğen
Tepkiler: ekc-103 ve _SiyabeNd_
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bm nin bu konularla ilgili kanunları falan var ama niye sallasınlar ki.Acıkcası birinin müdahele etmesi gerekiyordu libya ya.Ama Bm yine herzaman ki müdahelesini yapacak barıs getirecek libya ya(!)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Kaddafi zaten milleti öldürüyor,buna ek olarak bir de sözüm ona barış yanlısı gelişmiş devleler müdahalede bulunuyor can kaybı 2 misline çıkıyor..

Uruloki

Uruloki

Üye
evet bencede sömürgeci devletler iş başında yine en kaliteli petrol orda nasıl olsa

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bunların getirdiği barış ve demokrasi ya çarşı ortasında ya da pazarda patlar. Ne hikmetse her demokrasi ve barış operasyonları neticesinde onlarca sivil ve asker ölür.Ve de her kargaşanın olduğu yerde bir petrol izi vardır. Bop projesinin izleri başka hiçbir şey değil.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Irak ve Afganistan'a ne olduysa, Libya'ya da o olacak diye düşünüyorum. Tesadüf müdür, 19 Mart 2003 Irak'ın işgalidir..

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR '
greenmile

greenmile

Üye
abd kendini dünyanın jandarması ilan etmiş,diğerleri de önünde eğildiği sürece petrolün olduğu yerde abd biter

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Tavşanın yaralanması tilki için bulunmaz bir fırsattır.
Tavşanın yarası sarılsa, o yoluna tecrübesini yanına katarak devam eder.

Lakin...
Hannibal filminde geçtiği gibi:
-Tavşan çığlık atınca tilki koşar.
Ama yardım için değil.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
destekLemiyorum

Uzmandede

Uzmandede

Üye
Sözde amaç barışı getirmek ama herkes Libya ya petrol için saldırıldığını biliyor Kaddafinin güvendiği arkadaşım dediği berlisconi bu işin ön saflarında yer alıyor.

kol@j

kol@j

Üye
senelerdir oralar sıkıntılı yeni mi akıllarına geldi...

yoksa kaddafi bu zamana kadar onlara da haracını veriyormuydu...

kaddafi devrilirse haracı alacak adam bulamazlar... bunun derdinden mi tünediler...

tunus mısır bahreyn karışık oralara elleyen yok...

ekc-103

ekc-103

Üye
Müdahaleyi desteklemiyorum. Onların niyetininde Libyada huzuru sağlamak olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Sömügeci devletler iş başında gene..
bence de ama barıs gelir oraya da!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...