LG'nin yeni phablet modeli ''G Pro 2'' duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG'nin yeni phablet modeli ''G Pro 2'' duyuruldu
LG'nin büyük ekranlı yeni akıllısı G Pro 2 duyuruldu.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Telefonun özelliklerine değinecek olursak;

5.9 inç büyüklüğünde FHD (1920x1080) çözünürlüğünde IPS tabanlı ekran yer alıyor. 2.26GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800'den gücünü alıyor.

3GB sistem belleğine sahip G Pro 2 16GB ve 32GB dahili hafıza seçenekleri ile gelecek ve microSD kart girişine sahip.

LG G Pro 2 OiS destekli 13MP kamera ile geliyor ve 4K video çekimi yapabiliyor. Ön kamera ise 2.1MP olarak karşımıza çıkıyor.

157.9mm × 81.9mm × 8.3 mm ölçülerinde olan telefon 172gr ağırlığa sahip. Android 4.4 işletim sistemi ile gelen telefon 3.200mAh batarya kapasitesine sahip.

Son olarak LG G2'de olduğu gibi ses tuşları arka tarafa konumlandırılmış. Siyah, beyaz ve titanyum olmak üzere üç renk ile gelecek. Fiyat konusunda ise henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

- Chipset: Qualcomm® Snapdragon™ 800 (2.26 GHz Quad-Core)
- GPU: Qualcomm Technologies’ Adreno™ 330
- Display: 5.9-inch Full HD IPS (1920 x 1080), Slim Bezel
- Memory: 3GB DDR3 RAM / 16GB/32GB eMMC ROM / microSD slot
- Camera: Rear 13.0MP OIS+ / Front 2.1MP
- Battery: 3,200mAh (removable)
- Operating System: Android 4.4 KitKat
- Size: 157.9 x 81.9 x 8.3mm

- Weight: 172g
- Network: LTE / HSPA+
- Connectivity: Bluetooth Smart Ready (BT 4.0) / USB / WiFi (802.11 a/b/g/n/ac) / NFC / SlimPort
- Colors: Titan, White, Silver
- Other: Knock Code™, 1W Hi-Fi Sound, Content Lock

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mehsevim, hasan3472ty, Türe ve 1 kişi daha

LimePie

LimePie

Üye
güzelmiş phablet için uygun donanım ve ölçülerde :oke: haber için :tşk:

venusutarit

venusutarit

Üye
Lg yakında Samsung u sollarsa şaşırmam

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
smh60

smh60

Üye
Batarya iyiymis

LimePie

LimePie

Üye
şu ips ekran yerine amoled koysalar varya tadından yenmez :)

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Note 3'e rakip olmuş. Aynı teknik özelliklere sahip.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve smh60
KayraBey

KayraBey

Üye
Harika yaaa

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nisan ayında Avrupa'da satışa sunulacak.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Aynen lg baya toparlandı hem kalite samsuna göre daha iyi ve tasarım daha hoş .

messevim

messevim

Üye
LG işi çözdü. Böyle devam ederse Samsung ile LG sık sık rekabet için de olacaklar.

Şimdilik LG nin ikinci aşamada yapması gereken şey, piyasaya sürdüğü telefonlara desteklerini arttırması. O zaman görsen müşteri memnuniyetini.. (G2 hala 4.2 de ..)

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG işi çözdü. Böyle devam ederse Samsung ile LG sık sık rekabet için de olacaklar.

Şimdilik LG nin ikinci aşamada yapması gereken şey, piyasaya sürdüğü telefonlara desteklerini arttırması. O zaman görsen müşteri memnuniyetini.. (G2 hala 4.2 de ..)

Samsung'un da güncelleme konusunda pek hızlı davrandığı söylenemez.

• Beğen
Tepkiler: Türe, xtrem06, Dede ve 1 kişi daha
messevim

messevim

Üye
Samsung'un da güncelleme konusunda pek hızlı davrandığı söylenemez.
Pek fazla bilgim yok ama hızlı olmasa da yine kolay kolay desteklerini çekmiyor telefonların dan. Arkadaşım da Ace 2 var kaç yıllık telefon ona geçenler de güncelleme geldi ve 2,3 ten 4.1 e yükseldi..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Güzel olmuş LG tam gaz geliyor gene.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Invoke

Invoke

Üye
Pek fazla bilgim yok ama hızlı olmasa da yine kolay kolay desteklerini çekmiyor telefonların dan. Arkadaşım da Ace 2 var kaç yıllık telefon ona geçenler de güncelleme geldi ve 2,3 ten 4.1 e yükseldi..

Büyük ihtimalle son güncellemesi olmuştur. Samsung'un da pek şekli yok aslında.Cihaz çok iyi duruyor. G Pro da güzeldi.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve .caner.
messevim

messevim

Üye
Büyük ihtimalle son güncellemesi olmuştur. Samsung'un da pek şekli yok aslında.Cihaz çok iyi duruyor. G Pro da güzeldi.
biraz araştırdım da zaten ace 2 de 4.1 güncelleyenler hep güncellemeden şikayetçi. Telefonun çok kastığını söylüyorlardı.

Propaganda yapmak gibi olmasın ama hayatım da hiç samsung telefonum olmadı olmayacakta. Hep itici geliyor bu marka bana :bilmm

• Beğen
Tepkiler: Dede
Invoke

Invoke

Üye
Bugün teknosa görevlisi adamın birine ace2 satmaya çalışıyordu. :ahCihazı nasıl övüyor. :blink:

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov ve Dede
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
uuuvvvvv cihaza bak o_O

messevim

messevim

Üye
Galaxy Not3 ile kıyaslayacak olursak bence bunun tasarımı daha hoş. Ayrıca sanki arka kapağın da kalema var gibi me geldi ? Eğer kalemi de destekliyorsa tadından yenmez

boran9999

boran9999

Üye
Büyük ekran severlere iyi bir alternatif 20 gün sonra fransaya geçecem satışa sunulursa alırım birtane Kendim kullanmam ama iyi bir hediye olabilir ;)

• Beğen
Tepkiler: Dede ve .caner.
smh60

smh60

Üye
Ben LG nin tasarımlarını çok seviyorum :)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

Üst Alt