LG'den iki yeni akıllı telefon: ''L Fino ve L Bello''

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG'den iki yeni akıllı telefon: ''L Fino ve L Bello''
LG, L serisi adı altında 2 yeni orta seviye akıllı telefonunu duyurdu. L Fino ve L Bello olarak adlandırılan telefonlar teknik özellikler açısından ayrılıyorlar. İlk olarak Latin Amerika'da satışa sunulacak telefonlar daha sonra Asya ve Avrupa için satışa sunulacak.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


LG L Fino akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak; 4.5 inç büyüklüğünde, 800 x 480 piksel sunan IPS tabanlı ekranı 207 ppi değerine sahip. Gücünü 1.2GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemciden alıyor. 1GB sistem belleği bulanan telefonun 4GB dahili hafızası mevcut.

127.5 x 67.9 x 11.9mm ölçülerinde olan akıllı telefonun ön tarafına baktığımızda 8MP çözünürlüğünde kamera karşımıza çıkıyor. Ön tarafında ise VGA çözünürlüğünde kameraya yer verilmiş. HSPA+ 21Mbps (3G) ağ yapısına sahip olan telefon 1,900mAh batarya kapasitesi sunuyor.

Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi ile çalışan LG L Fino akıllı telefon beyaz, siyah, altın, kırmızı ve yeşil renk seçenekleri ile satışa sunulacak.


Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


LG L Bello akıllı telefonun teknik özellikeri ise şöyle; 5.0 inç büyüklüğünde 854x480 piksel çözünürlüğü sunan IPS ekran 196 ppi değerine sahip. Gücünü 1.3GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemciden alan telefonun 1GB sistem belleği ve 8GB dahili hafıza bulunuyor.

138.2x 70.6x 10.7mm ölçülerinden olan telefonun arka tarafında 8MP çözünürlüğünde kamera yer alırken ön tarafında 1MP çözünürlüğünde kamera karşılıyor. HSPA+ 21Mbps (3G) ağ yapısına destek veren telefonun 2,540mAh batarya kapasitesi bulunuyor.

Android 4.4.2 KitKat ile çalışan LG L Bello beyaz, siyah ve altın renk seçenekleri satışa sunulacak.


Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar



Seglopsi

Seglopsi

Üye
Bunlar nedir ya :ehe adam gibi isim koymamışlar köpek cins ismi gibi telefon ismi mi olur.

Birde bu ekran çözünürlükleri genelde nokia'nın kullandığı çözünürlükler. O da ilginç. 854×480 n950/n9'dan başka telefonlarda pek rastlamadığım çözünürlük.
 
KayraBey

KayraBey

Üye
Ekran hd olaydı bari
 
skylinegti

skylinegti

Üye
lg de samsung gibi gereksiz telefonlar çıkarmaya başladı...
 
Serhan

Serhan

Üye
Kahverengi olan çok şık...
 


Üst Alt