LG'den 4 ayrı akıllı telefon serisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
LG'den 4 ayrı akıllı telefon serisi
Telefon dünyasındaki tahtını daha yükseklere taşımak için LG boş durmuyor.





LG, 25-28 Şubat arasında gerçekleşen Mobile World Congress’te 4 ayrı akıllı telefon serisini tanıttı. Optimus G, Vu:, F ve LII telefonları farklı özellikleri ile dikkat çekiyor. Amiral gemisi Optimus G ve Vu: modelleri Premium segmenti amaçlarken F ve L serileri 4G LTE ile 3G pazarına hitap ediyor.

LG Optimus G şu zamana kadar birçok ödüle layık görüldü. Optimus G, Qualcomm’un 4 çekirdekli Snapdragon S4 Pro işlemcisini kullanan dünyadaki ilk akıllı telefon olma özelliği taşıyor. Diğer yandan, cihazda LG’nin True HD IPS Plus ekranı ve Zerogap Touch teknolojisi yer alıyor. Optimus G ayrıca QSlide, QuickMemo ve Live Zooming gibi UX özellikleri içeriyor. Kısa bir süre önce Kore’de tanıtılan Optimus G Pro ise 5.5 inçlik HD IPS ekrana sahip.
Yeni hibrid LTE cihazı olan LG Optimus VU: tablet boyutlarındaki görüntü kalitesinin yanı sıra 5 inçlik ekran boyutu ve 4:3 formatındaki görüntü formatı ile tüm doküman, e-kitap, multimedya ve internet kullanımı için rahatlık sağlıyor. Yeni versiyonu Optimus VU: 2 Kore pazarında piyasaya sunulan telefon, UX kullanımı, Vu: Talk ve QRemote özellikleriyle öne çıkıyor. LG’nin Optimus F serisi her kesimden kullanıcılar için tasarlanmış bir akıllı telefon. Ancak Optimus F5 ve Optimus F7 özellikle 3G’den 4 G LTE ağına geçişi kolaylıkla yapmayı tercih edenler için pazara sunuldu. Optimus LII serisi, LG’nin L-Style ürünlerinin tasarım felsefesini devam ettiriyor. Optimus LII serisi tasarım, lazer kesim kontur, parlak arka kapak ve LED aydınlatmalı akıllı ana kumanda düğmesi gibi dört yeni tasarım unsurları ile geliştirildi.


LG’nşn UX’i de ilgi çekici. İlk olarak Optimus G’de kullanılan QSlide özelliği tam ekran modunda iki uygulamanın aynı anda kullanılmasına olanak sağlıyor. Video, tarayıcı, memo, takvim ve hesap makinesi özellikleri UX ile uyumlu bir şekilde kullanılabiliyor. İki kameradan aynı anda kayıt yapma ve Virtual Realty (VR) programları ise HD görüntü teknolojisi için tasarlanan UX’in en yeni özellikleri arasında yer alıyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: technoshark


Ocean258

Ocean258

Üye
Güzel telefonlar tanıttı LG tez zamanda gelir inşallah buralara :)
 
Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
en Soldakini beğendim :)
 
Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Telfonda Bir içim su :d::ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt