El~PisToLeRo
Üye
yo hiç birşey yok note 4 lerde burda 1300 tl civarı yani doları tl ye çevirdiğimizde ona denk geliyorKur sabit 3.5 ve fiyat 1.200 lira o iste bir sey var bence.
Nerde vatan teknosa?Vay be 1300 lira demek... 1900 civarına yeni düştü burada Note 4
1200 lira ortalama 450 dolar yaparPeki 1.200 lira kac manat yapiyor ve bu ... manat ile neler alinabilir mesela asgari ucret ne kadar Turkmenistan'da?
Yani yaşam ucuz vergi yok demek o ekonomi çökmüş hizmet ölmüş demektir.
Bizim burda en garibanımızda araba var orda benzin sudan ucuz ama araç sayısı azdır özellikle lüks denilebilecek araç sayısı oldukça düsüktür diye tahmin ediyorum.Bu da Türkiye'de verginin bir anlamda satın almayı azaltmadan kaynaklı oldugunu gösteriyor.
buranın yönetim biçimi çok farklı dikdatör bi yönetim biçimi var mesela değil zengin milyarder ol
Ferrari porshe lamborcinii hammer bugatti gibi arabalara binemezsin helikoptere binemezsin çünkü bindiğin araç buranın başbakanından iyi olmaması lazım ben gurbette çok çalıştım azerilerle çalıştım türkmenlerle çalışıyorum taciklerle özbeklerle kırgızlarla çalıştım ukraynalılarla çalıştım ve gördüğüm kadarıyla
Rusyadan ayrıldığına hepsi çok pişman keşke geri dönse diyorlar ama iş işten geçmiş
şuan Türkyede kürdistanı kurmaya uğraştıkları gibi zamanındada onlar bölündüler
buranın şartları verğiyle felan hiç alakası yok dikdatör bir yönetim biçimi olduğu için halkına zulm ediyor
nasıl zulm ediyor dersen en ucuz sigara 7 dolar saat 11 den sonra dışarı çıkmak yasak dışarda sigara içmek yasak
Kuranı Kerim okutmak yasak yabancıların türkmen kızlarla konuşması bile yasak
hatta şu bile var atıyorum eskişehirdeki bir vatandaş ankarada çalışması için bile evrak gerekiyor çünkü yasak
say sayyy bitmez
sana şunu söyliyeyim
7 senedir gurbet gurbet gezerim akıska Türkleriyle özbeklerle türkmenlerle tacik kırgız azeri hepsini gördüm
ama şunu bildim şunu söylerim
İslamda Türkiye de Türklük de Türkiye de
Alperenle ülküyle alakaları kalmamış bi özüne sadık özbekler var o konuda ama Türklük çok farklı birşey
İslamı hiç saymıyorum bile zaten bunların en büyük sebebi İslama olan saygısızlıklarından dolayı
Türkmen halkının çogu % 80 lik büyük bir kısmı Kuranı kerimi okumasını bile bilmiyor kandili bilmiyor İslamın İmanın şartlarını bilmiyor
burda Kuranı kerim okutmak yasak
mesela özbekistan gençlerin cuma namazı dışında camilere gitmesi bile yasak diyorumya usta
ne varsa hep bizde ama onuda bitirmeye çalışıyorlar.....
performans s6 ısma konusunda birazberbat anlık işlemlerde ısınıyor cihazpeki arkadaşlar note 4 yada s6 arasında kalsam sizce hangisi daha iyi olur
ısnma kamera ve performans önemli
mesela batarya 40 derece oluyor 3saat içinde ama işlemci sıcaklığı ise 3 saat içinde anlık işlemlerde 83 dereceyi gördüm ama bu ısınma kaynaklı bir performans düşüşü olmuyorhmm ısınma önemlipeki s6 için başka sıkıntıları varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?