LG V30 Render Görselleri Çerçevesiz Ekran Tasarımını Gözler Önüne Seriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG V30 Render Görselleri Çerçevesiz Ekran Tasarımını Gözler Önüne Seriyor
Çift ekran özelliğine sahip akıllı telefon serisi LG V serisinin yeni üyesi LG V30 modeline ait ortaya çıkan yeni render görselleri çerçevesiz ekran tasarımını ortaya koyuyor.




LG, bu yılın Eylül ayında IFA etkinliği sırasında piyasaya sürmeyi planladığı çift ekrana sahip akıllı telefon olan V30 üzerinde çalışıyor. LG V30'un render görüntülerinin yer aldığı yeni sızıntılar bize çerçevesiz ekran tasarımının yeni cihazda yer alacağını gösteriyor.

https://www.maxicep.com/lg-v30-snapdragon-835-ve-6gb-ram-ile-beraber-geliyor
LG V30 Snapdragon 835 ve 6GB RAM İle Beraber Geliyor
Resimler doğruysa, yeni premium akıllı telefon Android pazarına rahat bir hava nefes aldıracak. LG V30'un en dikkat çekici özelliği, sızdırılmış görüntülerde görüldüğü gibi çerçevesiz ekran tasarımı ile gelecek olması. Cihazda diğer LG V modellerinde olduğu gibi yine ikincil ekran yerini koruyacak. Ayrıca cihazda çift arka kamerada bulunacak.



Yeni render görünüleri, LG V20'deki gibi aynı hoparlör ızgarasının, USB tipi C bağlantı noktasının ve 3.5 mm kulaklık girişinin aynı konumunda yer aldığını bize gösteriyor. LG V30 üzerindeki parmak izi tarayıcısı çift arka kameranın hemen altına yerleştirilmiş durumda.



İkincil ekrandan bahsederken, LG'nin bu özelliği LG V10 ve LG V20 ile ne kadar geliştirdiğini ve ne amaçla kullanılmak üzere geliştirildiğini gördük. Birincil ekran kapandığında bildirimleri ve uygulama simgelerini göstermek için LG V serisinde ikincil ekran kullanıldı. Ancak LG V30'daki ikincil ekran daha kullanışlı yeni özelliklere sahip olabilir. Elbette bu durum kullanıcılar tarafından oldukça olumlu karşılanacaktır.



Geçmişteki söylentiler, yaklaşmakta olan yeni premium LG telefonunun, amiral gemisinde bulunan IPS'den farklı olarak yeni bir OLED panel ile geleceğini iddia ediyordu. LG V30'un 6GB RAM ile beraber Snapdragon 835 işlemcisini kullanması bekleniyor. V20'den gelen DAC ses özelliğinin LG V30 cihazında yerini koruması bekleniyor.
LG V30 Render Görselleri Çerçevesiz Ekran Tasarımını Gözler Önüne Seriyor
 


Üst Alt