Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LG telefonlar nasıl
Sponsorlu Bağlantılar
pureorhybrid
Üye
Konu Sahibi
LG telefonlar nasıl
Arkadaşlar lg telefonlar sizce kötümü. Optimus L9 almaya karar verdim sizce beni uzun süre idare edermi,sorunlar yaşarmıyım? Bide xperia p arasında kaldım ama p nin bataryası kötü ve ekran daha küçük..
..maHsun..
Üye
sanırım l9 900 lira üstüne 200 lira daha ekle s3 al
DiaBLoS
Admin
Lg Nexus 4 al kesinlikle .
Çok rahat edersin .
fk555897
Üye
LG Optimus L9 güzel bir telefon. Fiyatı da hepsiburada.com'da 850 TL yani uygun bir fiyat. Donanım olarak Xperia P ile aynı. Ama L9'un tasarımı bana daha güzel geliyor.
- - - Eklendi - - -
Birde bütçeni söylersen daha iyi bir öneri yapabiliriz.
pureorhybrid
Üye
Konu Sahibi
Bütcem 850 tl..bu fiyata en iyi p ve l9 var..samsungta var ama tasarimi hos değil..daha ustune cikma şansim yok max 850.ony kalitesini belli ediyo ama sarj benim icin en onemli etkenlerken bu nedenle l9 almaya karar verdim ama lg kötü diyolar elinde kalır dedi bi kaç kişi siz ne dusunuyorsunuz
- - - Eklendi - - -
Bütcem 850 tl..bu fiyata en iyi p ve l9 var..samsungta var ama tasarimi hos değil..daha ustune cikma şansim yok max 850.ony kalitesini belli ediyo ama sarj benim icin en onemli etkenlerken bu nedenle l9 almaya karar verdim ama lg kötü diyolar elinde kalır dedi bi kaç kişi siz ne dusunuyorsunuz