LG tablet (optimus pad) kutusundan çıkanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
LG tablet (optimus pad) kutusundan çıkanlar
merhaba;

optimus pad hakkında merak ettikleriniz hakkında şöyle küçük bir video buldum fakat ayrıntıları hakkında ilerleyen günlerde anlatıcaklarını söylemişler..

buyrun video
[video]http://www.youtube.com/user/patatesdeniz?feature=mhee#p/a/u/3/tW4OrMqwUkE[/video]​

fireman87

fireman87

Üye
Güzel bi kutu açılım video'su olmuş, daha detaylı incelemeleride bekliyoruz :ehe

technoblue

technoblue

Üye
yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler. optimus pad tasarım olarak rakiplerinden daha küçük boyutlara sahip gibi. rahatça taşınabilir şekilde tasarlanmış. 3d kayıt özelliği zaten direk dikkat çekiyor. çok başarılı bir tablet olmuş.

Masha

Masha

Üye
Bunun gibi bir kaç video daha izlemiştim Lg Optimus serisinden Lg Optimus Pad, beni en çok cezbeden 3D kayıt olayı oldu. Sanırım daha çıkmadı türkiyede. Tableti ben fazla tutmadım çünkü telefonla aynı boyutta nerdeyse aynı özellikler telefonlardada var en iyi smartphone larla aynı neryse. ama rahat taşınabilir olması güzel bir olay. Fiyatı daha belli değil sanırım.

y n s c n

y n s c n

Üye
Optimus Pad İstanbul - Gaziosmanpaşa Evkur mağazasında satılıyormuş :) inceleme fırsatım oldu gerçekten çok güzel bir Tablet PC. Android 3.0 Honeycomp işletim sistemiyle bence gayet güzel.. Dokunmatiği gayet hassas ve tepkime hızıda bir çok tabletten çok daha iyi diyebilirim... ağırlık olarak pek dikkatimi çekmedi ancak o kadarda ağır değildi zannedersem. çift 5mp kamerası ile 3D çekimi ise gayet güzel(miş). tarafı 3D çekilen videoları izlemek için uygun bir 3D TV'ye bağlamak gerekiyor bu yüzden ne yazıkki çektiğim 3D filmimi izleme fırsatım olmadı :D HDMI çıkışıyla gayet yüksek kalitede görüntü verebiliyormuş... bence ipad için en iyi alternatif bu cihaz :)

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Evkurda satılsada benim evkura karşı bir alarjim var... oradan alışveriş hayatta yapmam. normalde bu optimus 3D nin fiyatı ne kadardır ? atıyorum ki 1500 tl :D oradan almaya kalkarsam .. .. tahmin edemiyorum açıkcası...

iyi bir inceleme yapmışşın ama keşke o 3D kayıt etmiş olduğun videoyuda alsaydın :) çokmu şey istedim nedir :D adamlar ne diye versinler ki dimi ama, abi be şunu bi aktarsak flasha :D:d:

y n s c n

y n s c n

Üye
Evkurda satılsada benim evkura karşı bir alarjim var... oradan alışveriş hayatta yapmam. normalde bu optimus 3D nin fiyatı ne kadardır ? atıyorum ki 1500 tl :D oradan almaya kalkarsam .. .. tahmin edemiyorum açıkcası...

iyi bir inceleme yapmışşın ama keşke o 3D kayıt etmiş olduğun videoyuda alsaydın :) çokmu şey istedim nedir :D adamlar ne diye versinler ki dimi ama, abi be şunu bi aktarsak flasha :D:d:

abi en kısa zamanda arkadaşla görüştüğümde bi video ekliyim buraya Optimus Pad ile 3D modunda kaydedilmiş ayıbsın :) bu arada yalan olmasın tam hatırlamıyorum Optimus Pad fiyatı 1400 civarı diye bahsetmişti arkadaşım Evkurda :) bence ipad ile karşılaştırdığımda bu 3D kaydı bile yeter diye düşünüyorum.. (Android 3.0 honeycomb hakkında bilgim yok o yüzden kusuruma bakmayın bu konuda pek yorum yapamıcam:( )

OğuzcanAbi

Üye
pahalı :D

y n s c n

y n s c n

Üye

bence özelliklerine göre fiyatı hiçte fena değil. Android 3.0 honeycomb NVIDIA Tegra 2 mobil işlemci (çift çekirdekli) WXGA geniş ekrana sahip, HD'de 1080p 2D çekim yapabiliyor 720p'de ise 3D çekim yapabiliyor. 5mp'lik çift kamerası var önde görüntülü görüşme için ayrı bir kamerası var...3G'si var, 600 gr gibi ağırlığı var tam eline oturuyor bence gayet iyi. Diğer padleri tek el ile taşımak çok zor, yane bir kitap okurken iki elini birden kullanman gerekiyor yada yazı yazarken. Bu tam avucunun içine oturuyor bence bu diğerlerine göre ayrı bir avantaj.
1Gb ram var ve 32 GB hafızası var :) Bluetooth, WiFi gps felan fistan hocam daha ne arıyorsun :)
Diğer tapletlerle karşılaştırdığımda bence tasarımı taşınabilirlik açısından diğer bir çok tabletten daha üstün, yine aynı şekilde hızı açısından (inceleyebildiğim kadarıyla). 3D video çekip en kısa zamanda burada paylaştıktan sonra daha iyi anlayacaksınız zaten video kalitesini :) 2D olarak ve 3D olarak çekip göndereyim. Mümkün olursa birde fotoğraf çekeyim. HDMI ise göstermemin bir yolu olursa seve seve :D aynı şekilde fiyat olarakta diğerlerinden daha iyi diye düşünüyorum:)

buket2

buket2

Üye
diğer markalarla karşılaştırıldığında özelliklerine göre fiyatı gerçekten makul. özellikle 3d kayıt yapabilen ilk cihazlardan olması, rahat taşınabilir kolay kullanıma sahip olması, ince kibar bir tasarıma sahip olması, kaydedilen görüntülerin 3d uyumlu televizyona hdmı kablosu ile rahatlıkla bağlanıp izlenebilmesi , parlak güzel bir ekrana sahip olması ve en önemlisi çift çekirdekli android 3.0 honeycomb işletim sistemine sahip olması bence almak için ideal özellikler. lg'nin kalitesine güveniyorum ve başka cihazlara astronomik fiyatlar ödeyenleri anlayamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...