LG T500 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Serdarc4

Üye
    Konu Sahibi
LG T500 yardım
Ben bir lg t500 kullanıcısıyım benim sorunum telefonumla youtube ta video izleyemiyorum "düzen desteklemiyor"diyor. Bunun için bir çözüm varmı? Birde lg t500de radyo var diyor ama menüde yok ve lg t500ün isletim sistemi nedir? Şimdiden teşekkürler

emirhan98

Üye
arkadaşım bende lg t500 kullanıyorum şunu belirtmek isterimki you tube dan bende video izleyemiyorum yalnız bolt diye bir program var bunu bilgisayara indirip jar. yada jad.(her neyse)içerikli dosyayı telefononuna at ve o dosyayı telefonda açıp kur bu internet tarayıcısı işine yarar kesinlikle bilgisayarda yaptığın herşeyi yapabilirsin video izleme dahil. işletim sistememine gelince bu telefonun işletim sistemi NFC'dir. fm radyo bendede yok bu sorunun cevabını bende bilmiyorum. iyi günler diliyorum

Ocean258

Ocean258

Üye
fm radyo olayı yok dıye bılıyorum bende o telefonda..

Serdarc4

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bende lg t500 kullanıyorum şunu belirtmek isterimki you tube dan bende video izleyemiyorum yalnız bolt diye bir program var bunu bilgisayara indirip jar. yada jad.(her neyse)içerikli dosyayı telefononuna at ve o dosyayı telefonda açıp kur bu internet tarayıcısı işine yarar kesinlikle bilgisayarda yaptığın herşeyi yapabilirsin video izleme dahil. işletim sistememine gelince bu telefonun işletim sistemi NFC'dir. fm radyo bendede yok bu sorunun cevabını bende bilmiyorum. iyi günler diliyorum

orda jar. ile telefona at diyorsunda nereye atacağım? @java var ona mı?

emirhan98

Üye
istediğin bir dosyaya at

jb007

Üye
telefonu bugün aldım ama bir türlü ekranındaki yazıları sökemedim. bu yazılar camın içindemi yoksa dışındamı nasıl söküleceğini bilen varmı

emirhan98

Üye
jb007 isimli arkadaş o yazılanlar naylon üzerinde dikkat et sökersin

Takipçi Satın Al

Üst Alt