LG T310i Oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

baro99

Üye
    Konu Sahibi
LG T310i Oyunları
Merhaba ilk olarak şunu söylemek istiyorum ki bu benim ilk konum. Benim LG T310i telefonum var. İçinde de çok kötü, demo 3 tane oyun var. Ben bu telefona oyun yüklemek isteyince telefonu bilgisayara bağlıyorum, sonra games and applications a 240x320(telefonun ekran boyutu) .jar oyunlar atıyorum ama telefona bakınca oyunlar gözükmüyor. LÜTFEN BANA YARDIM EDİN

alkesay

Üye
merhaba arkadaşım LG T310i kullanıyorum sürekli oyun atıyorum ve sorunsuz oynuyorum fakat ben bulutut la atıyorum pc den bağlanınca jar ve varsa elinde jad dosyalarını beraber at o şekilde olabilir
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: technoshark
newse

newse

Üye
arkadaşlar ekran boyutu ne bunun ??

Forever...

Forever...

Üye
merhaba arkadaşım LG T310i kullanıyorum sürekli oyun atıyorum ve sorunsuz oynuyorum fakat ben bulutut la atıyorum pc den bağlanınca jar ve varsa elinde jad dosyalarını beraber at o şekilde olabilir
:hmmm

alkesay arkadaşım elindeki oyunları paylaşsan nasıl olur ?

alkesay

Üye
iyi de zaten hepsini maxicep ten indirdim aynı konuya tekrar tekrar bölüm açmayayım ara bölümüne 240x320 oyun yazarsan bulabilirsin touch ( dokunmatik ) yazman ve landscape ( tam ekran ) terimlerini eklemen yararına olur oyunların kurulum dosyalarını pc de yedeklemiyorum burdan yazmak yasak mıdır bilmiyorum ama özelden sana mesaj atıyorum yabancı bir site adını...(h)

annassa

Üye
bu telefona doğru düzgün oyun atılmıyor ki. tema desem o hiç yok zaten.

technoshark

technoshark

Üye

Buradaki siteyi bi kulaçan edin bakalım arkadaşlar nedir ne değildir, muhakkak oyun vardır ;)

letitride

Üye
games and applications' a koyma oyunları hafıza kartın varsa içindeki herhangi bir ye ata ama games and applications'a sakın atma çünkü oyun çalışmaz ve daha sonra hafıza kartının içine attığın oyunu aç bir şey yüklenecek onun için devam ete tıkla oyun yüklenir anlamadıysan özel mesaj at

Üst Alt