LG Prada 3.0 Cep Telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarimakas

Üye
    Konu Sahibi
LG Prada 3.0 Cep Telefonu
Lg Prada 3.0 akıllı cep telefonu ince tasarımı, harika kasa yapısı ve elinizde kaymayı önleyecek tırtıklı arka kapak , üstün multimedia özellikler ve daha bir çok özellik ile cep telefonu dünyasına yeni bir akıllı telefon olarak giriş yaptı.Çift çekirdekli OMAP 4430 işlemci ve 1Ghz işlemci hızı ile performanstan taviz vermeyen LG Prada 3.0 Androdid OS 2.3.7 Gingerbread sürümü ile karşımıza çıkıyor. Ürün, 480x800 piksel yüksek çözünürlüklü ve 4.3 inç büyük LCD kapasitif dokunmatik ekranı ile multimedia dünyayı avuçlarınızın içine getiriyor. 8.5 mm profil kalınlığı ile son derece ince bir görünüm arzeden LG Prada 3.0 akıllı cep telefonu, özel anlarınızı ölümsüzleştirebileceğiniz, kaliteli videolar ve fotoğraflar çekebileceğiniz 3264x2448 çözünülürlükte 8 megapiksel arka kameraya ve görüntülü görüşmelerinize imkan sunan 1.3 megapiksel ön kameraya sahip. Loş ortamlarda bile kaliteli görüntü almanızı sağlayan LED flaş ürün üzerinde mevcut. Ayrıca 1080p video işleme özelliği ile oldukça net video görüntüler de elde etmeniz mümkün.ÜRÜN HAKKINDA DETAYLI BİLGİYE BU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ -

y n s c n

y n s c n

Üye
Bu telefonundada OMAP 4 platrformu kullanılmış :hmmm

william75

william75

Üye
Elinden kaymayan tırtıklı arka kapak olayı iyi, nasıl başardığımı bilmiyorum ama sürekli elimden düşüyor telefonlar, ayrıca kapak aldım ama hiç hoşuma gitmiyor tasarımı bozuyor. Özellikleri iyi bu telefonun ama Prada faktörü girince fiyatının normal Lg standardının üstünde olacağını düşünüyorum.

Masha

Masha

Üye
LG Prada iyi işler başarıyor. Çift çekirdek 1 GHz işlemci hızı gayet iyi. LED flash'ta iyi olmuş kaliteli görüntüler almamızı sağlar. Ama sanki biraz ekranı büyük.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt