LG p970 root'lu telefonun fontunu değiştirirken donma. Acil yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

umtklc

umtklc

Üye
    Konu Sahibi
LG p970 root'lu telefonun fontunu değiştirirken donma. Acil yardım!
arkadaşlar telefonun fontunu değiştirirken fontu seçtikten sonra telefon kendini yeniden başlattığı sırada giriş ekranında sürekli aynı logo dönüp duruyor. Telefonda şu an Marvel 10 romu yüklü. Daha önce IZs ve CM10 romlarında da aynısı yaptı. Kullandıgım font değiştirme programı iFont . Telefon rootlu ama neden kaynaklandığını anlamadım. Yardım edebilecek olan var mı ?

alaStar

alaStar

Üye
Sft ile rom atmalısın telefonun brick olmuş

umtklc

umtklc

Üye
    Konu Sahibi
cevap için teşekkür ederim. Dün donma üzerine smartflash tool ile orjinal 4.0.4 romunu yükledim ve sistem dosyalarıyla oynayarak font değiştirmeyi denemek istedim. tam olarak yaptığım adımlar şöyle ;
1-telefona ojinal 4.0.4 ü yükledikten sonra başka birşey yapmadan direkt unlock root programıyla rootladım.
2-es file explorer ile sistem dosyalarındaki varsayılan fontu buldum Roboto-regular.ttf miş.
3- sonra da hafıza kartıma attığım begendiğim tff formatının ismini değiştirip system/fonts klasörüne attım. bu arada es file explorer tam yetkili acılıyodu supersu izin istiyordu tam kullanıcı için ve evet diyordum.
4- bu işlemden sonra telefonun fontunu başka birşey yapıp yine varsayılan yapınca istediğim font oluyordu telefonda. hatta bir kaç defa kapatıp açtım teli bi sorun cıkmadı ancak dördüncü defa kapatıp açınca açılma ekranında yine dondu LG yazısında. Acaba niye böyle birsey olmustur? Nerede hata yaptıgımı söyler misiniz ? system dosyalarından başka yolla değiştirebilir miyim ?

alaStar

alaStar

Üye
Es explorerle dosya değiştirdikten sonra eğer izinleri vermezseniz telefon brick olur

umtklc

umtklc

Üye
    Konu Sahibi
Es explorer de degistirmeden once zaten su yolu izliyorum
Es explorer > settings > root explorer ( secili hale getiriyorum ) ve altindaki Mount file sistem ( secili hale getiriyorum ).
Izinler bu sekilde verilmiyor mu ? Ayrica bu islemleri yaptiktan sonra es explorer e girince tam yetkili olarak girildigini gosteren kucuk bir yazi yanip sönuyo zaten. Yanlis yaptigim bi adim var mi ?

alaStar

alaStar

Üye
En son font üzerine basılı tutup izinler seçeneğinden yukarıdan aşağı ilk satırdada soldan sağa 2 tik 2. Ve 3. Satırdada tek tikin işaretli olması gerekiyo sonrada tamam a tıklayacaksın

umtklc

umtklc

Üye
    Konu Sahibi
En son font üzerine basılı tutup izinler seçeneğinden yukarıdan aşağı ilk satırdada soldan sağa 2 tik 2. Ve 3. Satırdada tek tikin işaretli olması gerekiyo sonrada tamam a tıklayacaksın

Su an izinler o sekilde. Umarim yine olmaz. Deneyip yazarim

alaStar

alaStar

Üye
:oke:

umtklc

umtklc

Üye
    Konu Sahibi
malesef sonuç aynı. başka gözden kaçırdığımız birşey olmalı. yine brick oldu ve yine sft ile rom atıyorum.

alaStar

alaStar

Üye
Font değiştirmeyi romtoolbox ile yapın

Üst Alt