Lg p970 oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

gokhanbii234

gokhanbii234

Üye
    Konu Sahibi
Lg p970 oyunları
Arkadaşlar bu lg p970 oyunları hangisi buraki oyunları yüklüyorum acıyor ama bir dosyaa eksik giyor bulamadım lütfen yardımcı olun hangi tür oyunları kaldırrı bu telfonnn

fireman87

fireman87

Üye
Buradan Optimus black'e ait tüm uygulama ve oyunlara ulaşabilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: gokhanbii234
mobilegeek

mobilegeek

Üye
LG World adlı bir site var; farklı smartphone modelleri için çeşitli uygulama ve oyun gibi içerikler mevcut.

• Beğen
Tepkiler: gokhanbii234
gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
LG World adlı bir site var; farklı smartphone modelleri için çeşitli uygulama ve oyun gibi içerikler mevcut.
lg world üzerinden henüz bir uygulama yükleyebilmiş değilim üyelik yaptım ancak indirmek istediğim dosyaya tıkladığımda kullanıcı adı ve parola istişyor haliyle kullanıcı adı ve parolayı giriyorum açılıyor tekrar download seçeneği ile yine tıklıyoz downloada ancak yine kullanıcı adı ve parolaya atıyor işin kısacası henüz bir nimetinden faydalanamadım

gokhanbii234

gokhanbii234

Üye
    Konu Sahibi
yaa bu lg world da üyeyim ama saşma sapan uygulamalar varr bu lg p970 asfalt 6 yada diyer uygulamaları oynuyamıyormuyuz yaaaa eyer öyleyseee çok üzücü yaaaa dandik dandik oyunlar ve uygulamalar varrr o sitede oyüzden burda takılıyorum yinede tşkler arkilerrr.... cvp verdiğiniz içinnn

fireman87

fireman87

Üye
lg world üzerinden henüz bir uygulama yükleyebilmiş değilim üyelik yaptım ancak indirmek istediğim dosyaya tıkladığımda kullanıcı adı ve parola istişyor haliyle kullanıcı adı ve parolayı giriyorum açılıyor tekrar download seçeneği ile yine tıklıyoz downloada ancak yine kullanıcı adı ve parolaya atıyor işin kısacası henüz bir nimetinden faydalanamadım

Tarayıcınızı değiştirip tekrar deneyin.

yaa bu lg world da üyeyim ama saşma sapan uygulamalar varr bu lg p970 asfalt 6 yada diyer uygulamaları oynuyamıyormuyuz yaaaa eyer öyleyseee çok üzücü yaaaa dandik dandik oyunlar ve uygulamalar varrr o sitede oyüzden burda takılıyorum yinede tşkler arkilerrr.... cvp verdiğiniz içinnn

LG world sürekli güncelleniyo program ve oyunlar yani yarın daha farklı şeyler bulabilirsiniz.. Ayrıca sorununuzu daha açıklayıcı bi şekilde anlatırsanız size yardımcı olmaya çalışırım, 512mb ram var opitmus black hız ve çalıştırmama gibi bişey mümkün değil..

mobilegeek

mobilegeek

Üye

Bu kadar rencide edici konuşmasaydın keşke. :hmmm
Mesela ben dün baktım en son; çok güzel smartphone oyunları vardı.

gokhanbii234

gokhanbii234

Üye
    Konu Sahibi
yaa çok özdilerimmm değiştiriyorummm lg wold sitesine girdiğimdeee pu anlama sistemi varrr biliyorsunuzz ben 3 lüyümm doğal olarak uygulamalar değişmesi lazım ama hala beni tekli olarak gösteriyorr ınan ordaki tema değil oyun arkaDAŞLAR SORUNUM OYUNNNN İNDİRİYORUM AMA İNANIN SINAYPIR DIYE BIR OYUN INDIRDIM ACIKCASI ÇOK KÖTÜYDÜÜÜ HEMEN SİLDİMMM BEN SİTEYE YADA TLF NA BİR ŞEY DEMİYORUMMM VE SİTEDEKİ YORUMLARIDAAA OKUYORUM ORDAKİLERİN GÜZEL OYUNLAR İNDİRİP OYNADIĞINIDA OKUYORUM YORUMLARDA BEN ULAŞAMIYORUM BİR O UYGULAMALARA NEYSE KSBBB

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Smartphone buhranı geçirmiş arkadaş. :d: Optimus Black'in yan etkisi pozitif çılgınlık galiba. :)

Masha

Masha

Üye
Artık bende bır optimus black kullanıcısııyım gayet kaliteli ve hızlı tavsiye edilecek en iyi smartphone lar arasında şarz konusunda dün aldım hala 1 diş bile düşmedi ama uygulamalar kapalı.

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Artık bende bır optimus black kullanıcısııyım gayet kaliteli ve hızlı tavsiye edilecek en iyi smartphone lar arasında şarz konusunda dün aldım hala 1 diş bile düşmedi ama uygulamalar kapalı.

Hayırlı olsun güle güle kullan Sarj problemini cozduysen ne güzel

technoshark

technoshark

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullan Sarj problemini cozduysen ne güzel

gunesınoglu sende hala devam edıyormu ki şarj sorunu felan ?? bir yorumunda 1 gün gidiyor demiştin ama .. yanlış mı hatırlıyorum.

gokhanbii234

gokhanbii234

Üye
    Konu Sahibi
yaa optumus bence harika bir tlf manyak birşeyyy benim tlin şarzı bayağı gidiyorrrr iyikide almışımm güzel tlf karışık ama gizemliii enfes bir tlf......

technoshark

technoshark

Üye
yaa optumus bence harika bir tlf manyak birşeyyy benim tlin şarzı bayağı gidiyorrrr iyikide almışımm güzel tlf karışık ama gizemliii enfes bir tlf......

arkadaşım ne zaman aldın ve nerden ?

nonamex

Üye
LG Optimus Black alan değil, almayan pişman oluyor bence :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt