LG p970 internete bağlanma sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

Neo59

Üye
    Konu Sahibi
LG p970 internete bağlanma sorunu?
Arkadaşlar telefonu mobil modem olarak kullanıp bilgisayardan internete girmek istiyorum, nokia pc suite'in, samsung'un yazılımının otomatik yapabildiği bağlantı ve ayarlar için lg'nin internette bir konusu, forumu v.s. yok, hatta bahsi bile geçmiyor. Donanım olarak lge virtual modem ve lge android platform usb modem tanıtılmış durumda, hattımda vodafone. Nasıl bağlantı kurulabileceğinı bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi?

waycell

waycell

Üye
wifihotspot.apk kullan bluetooth üzerinden ver neti

Neo59

Üye
    Konu Sahibi
seymen16

seymen16

Üye
Kablo bağlantısı ile interneti kullanmak mümkün değil arkadaşım. Bunu bende çok aradım ama bulamadım maalesef yok böyle birşey.

technoshark

technoshark

Üye
Bu şekilde bir anlatım var işine yararmı ?

Bak :

seymen16

seymen16

Üye
Arkadaş kablo yardımı ile internete girmek istiyor bu yolla istediğini yapamaz.

technoshark

technoshark

Üye
O zaman işi zor :)

xcolakx

Üye
Lg optimus black i modeme donusturebiliyorsun super ....

technoshark

technoshark

Üye

oylum61

Üye
Kardeş senin sorunun şu anladığım kadarıyla Telefonun internetinden faydalanıp pcde kullanmak istiyorsun çok basit bir olay P920 de var P970 de de vardır büyük ihtimal ilk önce telin driverlerini kur... Sonra telefonun ayarlar menüsüne gir ordan kablosuz ağ ayarlarına gir. Orda Hotspot Erişim Noktası İle İnternet Ayarları var ona gir. Orda USB internet paylaşımını işaretle... P920 de bu şekilde....

----------Eklendi @ 15:23:29 ---------- Yazıldı @ 15:22:15 ----------

Telefonun driveri tanıtılmadan yaparmı onu bilemem...

seymen16

seymen16

Üye
Kardeş senin sorunun şu anladığım kadarıyla Telefonun internetinden faydalanıp pcde kullanmak istiyorsun çok basit bir olay P920 de var P970 de de vardır büyük ihtimal ilk önce telin driverlerini kur... Sonra telefonun ayarlar menüsüne gir ordan kablosuz ağ ayarlarına gir. Orda Hotspot Erişim Noktası İle İnternet Ayarları var ona gir. Orda USB internet paylaşımını işaretle... P920 de bu şekilde....

P970'de böyle bi menü yok arkadaşım maalesef.

Neo59

Üye
    Konu Sahibi

Evet optimus black te dediğiniz menü mevcut değil.

oylum61

Üye
Bildiğim kadarı ile android 2.2 nin üstündeki bütün güncellemelerde var. Belki isim değişikliği olmuş olabilir eğer ingilizce menü kullanıyorsan ismi değişiktir. Tethering and portable diye birşeyler yazar. Elimde ondan olsa menüsüne bakar çözerdim belki..

seymen16

seymen16

Üye
Yok arkadasim. Dun optimus solun menusune baktim onda var ama optimus blackte yok o menu

szrsvgc81

Üye
lg optimus blackte resmi güncellemeyle ics son sürümü yüklemelisin kardeşim ben şuan usb üzerinden internet kullanıyorum. aynı arkadaşın dediği gibi. zaten o menüye girmene gerek kalmıyor eğer güncellemeni yaparsan usb ile pc bağlantısı kurduğunda sana telefonda seçenekler sunuyor. 1. sadece sarj et 2. usb disk 3. lg yazılımı için 4. usb üzerinden internet paylaş diyor zaten :)

Üst Alt