Lg p895 usb'den pc'ye bağlanti sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

T-ERD_58

Üye
    Konu Sahibi
Lg p895 usb'den pc'ye bağlanti sorunu?
Selamlar,
lg p895 optimus vu kullaniyorum ama bir türlü usb'den pc'ye bağlanti sağlayamadim herşeyi denememe rağmen olmuyor bir türlü bu konu ile ilgili yardimci olabilirmisiniz rica etsem arkadaşlar windows xp işletim sistemim ve pc suiti de indirdim ama bir türlü bağlanamadim daha önce ki konulara baktim bu gibi sorunlara da başka arkadaşlarin yazmiş olduklari usb hata ayiklama modu aynen onlari da denedim ayarlardan uygulamalar ama usb ayiklama modunu bir türlü bulamadim başka bir yolu varsa bilgilendirirseniz sevinirim,teşekkürler...

oylum61

Üye
Hesaplar ve senkronizasyon ayarlarından arka plan veri gönderimi açık olacak. Uygulama ayarlarından Bilinmeyen kaynaklar kısmı açık olacak. Sd kart ve telefon belleğinden sadece Flask disk olarak kullanmak istersen açık dursun. Bildiğim kadarı ile bu şekilde.. Eğer istersen program olarak ta Wondershare ı tavsiye ederim ... kullanman için hem google playden kendi telefonunu apk sını kur hemde internetten programını pc ye kur.. Ücretsiz versiyonu bütün işlerini görür pro sürümü almana gerek yok.

eshkiya55

Üye
Selam. Bende de Lg p895 var. Pc yazılımını yükleyip telefona kablo ile bağlanıp bir kaç resim atayım dedim. Sonra telefonda medya ana ekranına girince müzik kısmındaki ikon attığım ilk resim olmuş. Nota şeklindeki ikon yok :S. Bir türlü kaldıramadım. Resmi sildim, medya ana ekranının önbelleğini silip yeniden başlattım, sistem klasörlerini görebilen bir dosya yöneticisi yükleyip "icon, ikon, müzik, music..." diye arama yaptırdım nafile :S. Bir türlü değiştiremedim o resmi. Yardımcı olabilecek var mı?

Üst Alt